Akinek 2 millió forintja van otthon készpénzben vagy lekötés nélkül a bankszámlán, naponta nagyjából 1000 forintot veszített az idén az infláció miatt. Mégis tömegek vannak, akik nem fektetik be a pénzüket. Mi ennek az oka, és mit tehetnének az ellen, hogy a megtakarításuk elégjen az infláció tüzében
36027463
Bankszámlát akár már rögtön a születés után is nyithat a szülő a gyerek számára, azonban jellemzően először a felső tagozatban válik ez hasznossá neki. A pénzügyi nevelésnél a legfontosabb, hogy a szülő rendszeresen és nyíltan beszélgessen erről a gyerekkel - derül ki a Bank360.hu szakmai támogatásával készülő Pénzkérdés műsorsorozat első részéből.
35804857
Megvásárolta az Ingatlannet.hu-t a Bank360 Zrt., amely Magyarország egyik legnagyobb, hiteleket és pénzügyi termékeket összehasonlító portálját működteti. Az üzlet nyomán a két oldal együttműködésével még jobban ki tudják szolgálni az ingatlanvásárlást tervező, és ehhez hitelt, támogatást kereső érdeklődőket.
18018502
Az idén huszadik alkalommal rendezték meg az Év honlapja versenyt. A több száz pályázat közül a zsűri ítélete alapján a Bank360.hu is Év Honlapja díjat kapott.
17808322
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!