Ingatlanok

Megvette a Bank360 az Ingatlannet.hu-t

Ingatlanok

Megvette a Bank360 az Ingatlannet.hu-t

Tóth Levente
2022-01-04 Frissítve: 2022-02-21
2022-01-04 Frissítve: 2022-02-21
18018502

Megvásárolta az Ingatlannet.hu-t a Bank360 Zrt., amely Magyarország egyik legnagyobb, hiteleket és pénzügyi termékeket összehasonlító portálját működteti. Az üzlet nyomán a két oldal együttműködésével még jobban ki tudják szolgálni az ingatlanvásárlást tervező, és ehhez hitelt, támogatást kereső érdeklődőket.

 

Rögtön egy nagy üzlettel indul az év az online ingatlanpiacon. Új tulajdonoshoz kerül a 22 éve az elsők között alapított Ingatlannet.hu, amely Magyarország egyik jelentős ingatlanhirdető- és keresőportálja. Az Ingatlannet.hu-n jelenleg 112 ezer eladó vagy kiadó ingatlan szerepel az ország minden pontjáról.

 

A vásárló a saját piacán meghatározó szerepet betöltő Bank360 Zrt., amely a portálján a legtöbb pénzügyi kalkulátort működteti. A 2016-ban banki szakemberek által alapított társaság azt a célt tűzte ki maga elé, hogy független társaságként segít összehasonlítani az érdeklődőknek a különböző pénzügyi termékeket, hiteleket, befektetéseket. Az ügyfelek a portál kalkulátoraival egy helyen, személyre szabottan tudják összevetni a különböző ajánlatokat. Emellett az oldal tájékoztató anyagokkal, folyamatosan frissülő leírásokkal is segíti az érdeklődőket a pénzügyi konstrukciók, támogatások minél jobb megértésében.

 

Bank360.hu néhány év alatt meghatározó szerepet vívott ki magának, amit jól érzékeltet, hogy az oldalon az ügyfelek által elvégzett kalkulációk száma a napokban átlépte a 30 milliót. A Bank360.hu-t 2021-ben összesen 5,5 millió, pénzügyi témával kapcsolatban érdeklődő felhasználó látogatta meg, az Ingatlannet.hu-nak pedig közel 3 millió felhasználója volt tavaly. Így nagyon sok ügyfélnek tud majd segíteni a két portál összehangolása.

"A szolgáltatás- és árösszehasonlító portálok az egész világon egyre népszerűbbek, és ezt tapasztaljuk Magyarországon is. A továbbfejlődés kulcsa az, hogy képesek legyünk egyre több kérdésben minél személyre szabottabban kiszolgálni az ügyfeleket. Ehhez már nemcsak arra van szükség, hogy sok cég sok termékét tudják összehasonlítani egyszerre, hanem arra is, hogy az egymáshoz kapcsolódó kérdéseikre is egyszerűen és egy helyen kaphassanak választ" – állítja Turmezey Tamás, a Bank360.hu alapító tulajdonosa. Példaként említi azt a fejlesztésüket, amely segítségével az érdeklődők nemcsak a nettó bérüket tudják kikalkulálni, hanem rögtön azt is megtudhatják, erre mennyi hitelt kaphatnak és milyen kondíciókkal.

 

Surányi Levente, a Bank360 másik alapítója és tulajdonostársa szerint ennek az ügyféligénynek tudnak még jobban eleget tenni az Ingatlannet.hu megvásárlásával és integrálásával. A két portál együttműködésével ugyanis egyfelől a lakásvásárlást tervező érdeklődők azonnal tájékozódni tudnak a kiválasztott ingatlanhoz igénybe vehető hitelekről, támogatásokról, másfelől pedig a Bank360.hu-n kalkulálók is rögtön megnézhetik a számukra megfelelő ingatlanokat.

 

Az alapítók az Ingatlannet.hu megvásárlása és továbbfejlesztése mellett olyan újdonságokat terveznek 2022-ben, amelyekkel ezt a kínálatot tudják bővíteni. A cél az, hogy a Bank360.hu a tanácsaival és kalkulátoraival minél több, akár egymással összefüggő pénzügyi döntésben is segíteni tudjon az érdeklődőknek a piaci ajánlatok összehasonlításával és a konstrukciók, szabályok egyszerű, átlátható leírásával.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!