A számlanyitásról sok embernek bankfiók, ügyintéző és sok papír jut az eszébe, pedig ez már a múlté. Bankszámlanyitáshoz a legtöbb esetben már ki sem kell lépni a lakásból, ügyintézőt és dokumentumokat pedig személyesen nem fogunk látni, csak online.
38556406
Mostanra mindenkinek meg kellett kapnia a díjkimutatást az előző évi bankszámlaköltségeiről. Érdemes megkeresni az erről szóló levelet és elvégezni egy kalkulációt, mert ha jobb ajánlatot találunk, könnyen tudunk bankot váltani. 
37222624
A számlanyitás ma már az egyik legegyszerűbb banki művelet. Online is megoldható anélkül, hogy el kellene mennünk otthonról, és akár egy szelfi is elég lehet a szerződés megkötéséhez. A számlanyitással ráadásul rögtön pénzt is kereshetünk, ha jól választunk bankot.
37055710
Sokan azt hiszik, jobban járnak, ha dombornyomott bankkártyájuk van vagy sms-értesítést kérnek a banki tranzakciókról, és jó, ha papíron is megvan nekik a havi értesítőjük. Ezek a szolgáltatások viszont drágák, és ma már fölöslegesek, elhagyásukkal tízezreket lehet spórolni.
36994906
Január végéig kell kiküldeniük a bankoknak az értesítést a bankszámla-költségeinkről. Ha sokalljuk, amit a levélben látunk, ne féljünk másik számlacsomagot választani, mert ma már egyszerűen megtehetjük ezt, akár az új bankunk is elintézi helyettünk a tennivalókat.
31326620
Hiába vagyunk túl az inflációs sokkon, a bankolásban még csak most fogjuk megérezni a hatását. Az előző éves inflációt ugyanis az idén építhetik be a pénzintézetek az áraikba, ami jelentős drágulást hozhat áprilistól a bankszámla piacon. Januárban a tavalyi költségkimutatást is kézhez kapja minden számlatulajdonos, ami jó lehetőség a pénzügyek átnézésére, akár a bankváltásra is.
36690370
Lakáshitel felvétele előtt azt is érdemes kiszámolni, hogy mekkora különbségek vannak a törlesztőrészletben akkor, ha vállaljuk a havi jövedelmünk átutalását a kölcsönt nyújtó bankba.
21689299
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!