A bankszektor továbbra is támogatná a tranzakciós illeték eltörlését. Az azonnali fizetési rendszer kapcsán nincs feszültség a lemaradók és a fejlesztéssel időben elkészülő bankok között. A rendszer hamarosan elindulhat, és bár nehéz belátni, hogyan térül majd meg a bankoknak a fejlesztés, a készpénzhasználat csökkentése szempontjából mindenképpen pozitív újításról van szó. Magyarországon éppen elég a bankok száma, egészséges egyensúly van. Dr. Simák Pállal, a CIB Bank elnök-vezérigazgatójával beszélgettünk a lakossági bankolás legaktuálisabb kérdéseiről.
3638610
Közösség, edukáció, személyes tanácsadás - ez a három kulcsszó remekül jellemzi a CIB Bank újgenerációs bankfiókjait, amelyek közül a másodikat is igénybe vehetik már az ügyfelek néhány napja a WestEnd City Centerben. Az ügyfeleket teljesen új arculat fogadja, mintha csak a nappaliba ugrottak volna át a kanapékból és fotelekből kialakított közösségi terekből ítélve.
3581403
A személyi kölcsönök újra egyre népszerűbbé válnak a magyarok körében, ami nem is csoda: egyszerűen és könnyen igényelhető akár több millió forint is mindössze egy jövedelemigazolással. A kamatok alacsonyak, így olcsón finanszírozhatjuk hitelből a céljainkat. A CIB Előrelépő személyi kölcsön szintén rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel.
1214783
A CIB Banknál is úgy viszik az emberek a személyi kölcsönt, mint a cukrot - mondhatni ez a hiteltermék lett a magyarok kedvence. Persze a népszerűségen sokat dob, hogy akár 7 perc alatt a számlánkon lehet a kölcsön, ami különösen jól jöhet így karácsony előtt.
574298
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!