A különadók elvitték a biztosítók profitját, a díjbevétel is stagnált, az egyszeri díjas életbiztosítások különösen nagy ütést kaptak. Az utasbiztosítási piac viszont minden korábbi rekordot megdöntött, a külföldi utazásokon nem spóroltak, akiknek maradt rá pénzük.
37872460
Mi az egészségbiztosítás és mire jó? Hogyan lehet összehasonlítani az ajánlatokat? Melyiket érdemes megkötni? Miért hasznos az egészségbiztosítás kalkulátor? Minden tudnivalót összefoglaltunk a cikkben.
9341792
Rekord összeget fizettek be a magyarok tavaly az egészségpénztárakba, a taglétszám is szépen emelkedett. Tízből négy forintot még mindig a patikákban költenek el az egészségkártyákról a magyarok, az egyenleg harmada pedig a magánrendeléseken fogy el.
31745087
Jövőre jön a lakásbiztosítási váltási kampány, emellett szeretnék kiterjeszteni a kötelező felelősségbiztosítást az olyan elektromos mikromobilitási eszközökre is, mint például a gombamód terjedő e-rollerek. 
31744709
Csökkentek az életbiztosításokban lévő megtakarítások. A visszaesés fő oka a piacok rossz teljesítménye, de adókedvezmény nélkül nehéz is vonzóvá tenni ezeket, szemben az szja-jóváírással segített nyugdíjbiztosításokkal.
31446959
A megkérdezettek túlnyomó többsége jobbnak ítéli a magánegészségügy szolgáltatását az állami ellátásnál, de csak 18 százalék tartja megfizethetőnek. Akinek ez túl drága, érdemes félretennie rá speciális megtakarítási formákban.  
31413230
Egyre többen fizetnek inkább, hogy gyors és megfelelő ellátást kapjanak a magán egészségügyben. Ha erre spórolunk, és egészségbiztosítást kötünk, akkor a vizsgálatok, szűrések megszervezéséhez is segítséget kaphatunk.
31298966
Vonzóbbá teheti a hagyományos életbiztosításokat az MNB lépése, amivel több mint duplájára emelte az ilyen szerződésekben adható garantált hozam mértékét. A döntés az egészségbiztosításokra is kiterjed.
30781040
Szeretnénk sokáig, akár 96 éves korunkig élni, de csak 55 százalékunk gondolja magát egészségesnek. Ha biztosan kapna plusz öt egészséges évet, akkor a magyarok többsége hajlandó lenne lemondani a káros szenvedélyeiről.
28916270
A magyarok közel kétharmada vesz igénybe fizetős magánegészségügyi szolgáltatást, többségüknek még nincs magán egészségbiztosítása.
20950087
Pénztártagként évente akár 150 ezer Ft adó-visszatérítést kaphatsz, emellett exkluzív szolgáltatói árkedvezményeket is igénybe vehetsz. Ráadásul az OTP Egészségpénztártól most 10 ezer forintot is kaphatsz ajándékba egészségszámládra!
17826241
A biztosítók lakásbiztosításuk mellé különféle formában nyújtanak egészség- és balesetbiztosítást is, a Bank360 elemzői pedig megvizsgálták, hogy melyik szolgáltató milyen lehetőségeket kínál.
14655502
Már majdnem egy hónapja szünetelnek a halasztható műtétek a koronavírus-járvány újabb fellángolása miatt. A járványhullámok között csupán egy hónap jutott az egynapos, könnyebb beavatkozások elvégzésére. Ezekre a műtétek nem a közvetlen életveszély miatt van szükség, elmaradásuk mégis hátrányos helyzetet teremt a páciensek számára, és korlátozhatja lehetőségeiket, tevékenységeiket. A Bank360 megvizsgálta, milyen lehetőségek vannak a magánegészségügyi beavatkozások finanszírozására a most kiesett állami egészségügy helyett.
13291894
A Bank360.hu megvizsgálta, hogyan módosultak az egészségbiztosítások a koronavírus hatására. Több szolgáltatónál is megjelentek a járványra gyorsan reagáló termékek.
11293898
Amikor egészségünk hatékony kezeléséről van szó, mindenki a körülményeihez képest a lehető legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást szeretné igénybe venni. Annak ellenére, hogy a magyar társadalombiztosítás a hazai egészségügyi kezelések egy viszonylag széles spektrumát lefedi, a mindennapi tapasztalatok alapján számos kényelmetlenséget is tud okozni. De nézzük meg, hogy érdemes-e magán egészségbiztosítást kötni a TB mellé?
10255280
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!