Újraindítja az értékesítést az Erste Lakástakarékpénztár, a korábbi állami támogatásnak megfelelő 30 százalékos kamatbónusszal - derül ki a pénzintézet közleményéből. Ezzel ismét három szereplős lesz a lakástakarékpiac, ahol érdemi ajánlatverseny alakulhat ki az ügyfelekért.
32216744
A törlesztési moratórium a lakástakarékszerződéses ügyfeleket is érinti, a lakáscélú hitelek törlesztését ők is szüneteltethetik év végéig. De mi a helyzet azokkal, akik még a befizetéseknél járnak, és a járvány miatt nem tudják kigazdálkodni a vállalt megtakarítást? Összegyűjtöttünk minden információt, ami moratórium ideje alatt az LTP-ket érinti, és azt is megnéztük, hogyan történik az ügyintézés a pénztáraknál, a Fundamentánál, az Erste Lakástakaréknál és az OTP Lakástakaréknál.
8198612
Az Erste Lakástakarék veszi át az Aegon Lakástakarékpénztár portfólióját, amely mintegy 50 000 ügyfelet és nagyjából 64 000 szerződést jelent - értesült a Bank360. Az Erste Lakástakarék piaci részesedése ezzel 10 százalékról 14 százalékra nő a szerződésállomány alapján. Az érintett ügyfelek az adatok átadása előtt 60 nappal tájékoztatást kapnak a szerződéseket érintő változásokról.
3814218
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!