Erősen indul április a pénzügyekben. Jön a kötelező fizetési kérelem, véget ér a lakásbiztosítási kampány, kivezetnek két kamatstopot, csökken az állampapírok kamata, a bankok pedig emelik a díjakat. Ezekre a változásokra érdemes felkészülni hétfőtől.
38141815
Áprilistól a bankoknak fogadniuk kell a fizetési kérelmeket. Ezzel a praktikus lehetőséggel baráti vacsora ránk eső részét ugyanúgy egy gombnyomással kifizethetjük, mint a rezsiszámlánkat. Nem kell sárga csekk, és még a tranzakciós díjat is megspórolhatjuk.
38141773
Az online fizetési kérelem lehetőségét még alig ismerik, de áprilistól már bárkinek lehet ilyet küldeni, és ez egy gombnyomással kifizethető, ráadásul a magánszemélyek így a tranzakciós illetéket is megspórolják.
28941944
Minden harmadik bankkártyás ügyfél mobillal fizet, a kártyás vásárlások értéke pedig már a duplája a készpénzfelvételekének, és egyre többen jönnek rá, milyen praktikus szolgáltatás a teljesen ingyenes fizetési kérelem.
37993435
A fintech-cégek kényelmi szolgáltatásait a hazai bankok is nyújtják, de hiába. A számlák töredékéhez adtak hozzá másodlagos azonosítót, ezekre alig utalnak pénzt, és a fizetési kérelem is néhány különcködő ügyfél hóbortja. 
36511627
Elindult az iskola és a szülői értekezletek is, amelyek programpontja az osztálypénz. A szülői munkaközösségben mindig kiemelt feladat az osztály pénzügyeinek kezelése, a készpénzes beszedés ma már ritka. Számlacsomagot kifejezetten erre egyelőre csak egy nagybank kínál.
34713295
Számos fejlesztést hajtanak végre a fizetési rendszerben a következő hónapokban. Az azonnali fizetés összeghatárát kitolják, jön az ezer forintos alapszámla és az ingyenes bolti készpénzfelvétel is. 
33527489
Hitelért nem állnak sorban a magyarok, de a bankszámlák száma történelmi csúcsra ért, a devizaszámlák népszerűsége különösen megugrott. A készpénzfelvétel kétéves mélyponton, a mobiltelefonos fizetés viszont rohamosan terjed, már csaknem minden ötödik tranzakció ilyen.
33428951
Az azonnali átutalás már alighanem nagyon hiányozna, azonban az ezzel egy időben elindult fizetési kérelmet és másodlagos számlaazonosítót alig használjuk. Pedig mindkettő modern, egyszerű és praktikus. 
29072048
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!