2021-től a lakáshitelek és otthonbiztosítások mellett már a személyi kölcsönök is megkaphatják a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által életre hívott Minősített Fogyasztóbarát védjegyet. Szigorú kritériumoknak kell megfelelnie egy hitelkonstrukciónak ahhoz, hogy a minősítést megkapja, de mostanra már egyre szélesebb körben érhetőek el a bankok kínálatában és töretlen népszerűségnek örvendenek. Cikkünkben összegyűjtöttük, mi az, amit tudhatunk a fogyasztóbarát pénzügyi termékekről.
12669413
A Magyar Nemzeti Bank újabb minősített fogyasztóbarát terméket bírált el, ezúttal a lakásbiztosítások piaca bővülhetett a Groupama Biztosító jóvoltából - derül ki a Magyar Nemzeti Bank közleményéből. Ezzel a Groupama a negyedik a piacon, aki ilyen típusú szolgáltatást kínálhat az ügyfeleknek.
12589028
A lakáshitelek és otthonbiztosítások mellett az idei évtől már a fogyasztóbarát személyi kölcsönök is elérhetők, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) e termékekre is kiterjesztette minősítési rendszerét. Ahhoz, hogy egy hitelintézet terméke megkapja a minősítést, szigorú kritériumoknak kell megfelelnie. De pontosan mitől fogyasztóbarát egy pénzügyi termék? Mutatjuk a részleteket.
12000353
Kigyulladt karácsonyfa, függöny és asztalterítő, tűzön hagyott karácsonyi vacsora - az ünnepi hangulat fokozódásával együtt a háztartási balesetek kockázata is megnő. Pénzügyi szakértővel vizsgáltuk meg, milyen biztosítási lehetőségek érhetők el a piacon, ha nem akarjuk, hogy ingünk-gatyánk rámenjen a javítási költségekre egy baleset után.
11522750
Ezúttal egy lakásbiztosítás nyerte el a minősített fogyasztóbarát minősítést. A pályázatot benyújtó Wáberer Biztosító akár azonnal meg is kezdheti a termék értékesítést - írja közleményében a Magyar Nemzeti Bank.
10991765
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!