Már a harmadik hullámban emelték a hiteleik kamatát a bankok májusban. Ezzel még az MNB korábbi kamatemeléseinek hatása épült be a kölcsönfeltételekbe. 
23247550
Munkahely elvesztése vagy keresőképtelenség esetén fizet a hitelfedezeti és a jövedelempótló biztosítás is, de mi a különbség? Cikkünkben ezt a kérdést jártuk körbe.
14297347
Hitelfedezeti biztosítást köthetünk már meglévő hiteleinkre, illetve új hiteligényléskor is. Ebben a cikkünkben a lakáshitelek mellé igényelhető biztosításokkal foglalkozunk, és megnézzük, fizet-e a biztosító, ha a koronavírus járvány miatt elveszítjük az állásunkat.
8243366
A hitelfedezeti biztosítás arra szolgál, hogy segítséget nyújtson, ha valami miatt átmenetileg vagy hosszabb ideig nem tudjuk fizetni a törlesztőrészletet. Ez sajnos akkor is előfordulhat, ha a szerződéskötésnél úgy érezzük, hogy biztos lábakon állunk, hiszen nem tudhatjuk, mi történik a teljes futamidő alatt - erre a mostani világjárvány a legjobb példa, ami néhány hét alatt a feje tetejére állította az egyébként stabilan menetelő gazdaságot. Utánajártunk, hogy a járvány idején segítséget nyújt-e a hitelfedezeti biztosítás, és ha igen, milyen helyzetekben.
8065058
Hitelt felvenni hosszú távú elköteleződést jelent. A futamidő alatt bármi történhet velünk, ami miatt nem tudjuk fizetni a teljes havi törlesztőt. Az ilyen esetekre köthetünk külön hitelfedezeti biztosítást.
6103401
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!