A mezőgazdasági termelők is megkapták az új kedvezményes kölcsönüket a Széchenyi Kártya Programban, már igényelhető az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX, amelynek felvételére már több bank közül is lehet választani.
29311667
A szeptembertől katájukat vesztő bt.-seknek és egyéni vállalkozóknak nemcsak új adózási formát kell választaniuk, hanem sokuknak új bankszámlát is. Megnéztük, melyik bank mivel csábítja őket.
28726004
Több szolgáltatását kivezeti, emellett anyag befogadási stopot hirdetett a Budapest Bank a küszöbön álló fúzió miatt. A pénzintézet április 1-jén egyesül jogilag az MKB Bankkal.
19762546
A napi működésük folytatásához most az eddig a Sberbanknál lévő kisvállalkozóknak is sürgősen új számlát kell nyitni. Nekik speciális csomagokat kínálnak a bankok. Döntés előtt érdemes alaposan összehasonlítani az ajánlatokat, mert ezzel sokat lehet spórolni. Az ajánlatok minden elemét meg kell nézni, nem csak a számlavezetési díjat, ami sokszor nagyon csábító. A Bank360.hu segít a gyors és alapos választásban.
19455034
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!