Minden harmadik bankkártyás ügyfél mobillal fizet, a kártyás vásárlások értéke pedig már a duplája a készpénzfelvételekének, és egyre többen jönnek rá, milyen praktikus szolgáltatás a teljesen ingyenes fizetési kérelem.
37993435
A fintech-cégek kényelmi szolgáltatásait a hazai bankok is nyújtják, de hiába. A számlák töredékéhez adtak hozzá másodlagos azonosítót, ezekre alig utalnak pénzt, és a fizetési kérelem is néhány különcködő ügyfél hóbortja. 
36511627
Hitelért nem állnak sorban a magyarok, de a bankszámlák száma történelmi csúcsra ért, a devizaszámlák népszerűsége különösen megugrott. A készpénzfelvétel kétéves mélyponton, a mobiltelefonos fizetés viszont rohamosan terjed, már csaknem minden ötödik tranzakció ilyen.
33428951
Az azonnali átutalás már alighanem nagyon hiányozna, azonban az ezzel egy időben elindult fizetési kérelmet és másodlagos számlaazonosítót alig használjuk. Pedig mindkettő modern, egyszerű és praktikus. 
29072048
Az azonnali fizetési rendszer egyik előnye, hogy nem csak másodpercek alatt tudunk belföldi forint számlák között pénzt küldeni, hanem ezt számlaszám helyett akár másodlagos számlaazonosítók alapján is utalhatjuk.
9954866
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!