Sokkal többen regisztráltak a Napenergia Plusz Program akár ötmillió forintot is adó támogatására, mint amennyien végül nyerhetnek. Ezért érdemes lesz sietni a pályázat benyújtásával a sikeresen regisztrálóknak.
36921538
Az átlag fölött fogyasztó háztartások rezsiköltsége az elmúlt másfél évben jócskán megnőtt. Egyre többen gondolkodnak azon, megéri-e beruházni olyan felújításokba, amelyek során csökken az energiafelhasználás. A Pénzkérdés szakértői abban segítenek, hogyan kell belekezdeni a tervezésbe, és mit kell megfontolni a felújítás során. Érdemes az olyan pályázati lehetőségeket is figyelni, mint például az új napelemprogram, mert ezekkel is milliókat nyerhetünk.
36921301
Ha valaki biztosra akar menni az állami napelemes pályázat akár ötmillió forintos támogatásának megszerzésében, akkor sietnie kell. Január 15-én 10 órától indul ugyanis a jelentkezők előregisztrációja, és a pénzt érkezési sorrendben kaphatja meg maximum 15 160 pályázó.
36775552
Kiírták a 75 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett Napenergia Plusz Programot, amelyből magánszemélyek igényelhetnek maximum ötmillió forintos támogatást új napelemes rendszerek és -tárolók kiépítésére. Összefoglaltunk minden fontos információt a pályázathoz. 
36122821
Napelemes háztartási kiserőművek és energiatárolók telepítését támogató pályázat indul Napenergia Plusz Program néven, 75,8 milliárd forintos keretösszeggel. A beruházás 65 százalékára szerezhető támogatás.
35079583
Szerda este megjelent az a kormányrendelet, ami meghatározza, hogy milyen feltételekkel és meddig lehet éves elszámolást alkalmazni a háztartási napelemrendszereknél a hálózatba táplált és onnan vásárolt áramra. 
34671109
Szeptembertől korlátozottan újra megnyitják a lehetőségét annak, hogy új napelemekkel rá lehessen kapcsolódni az áramhálózatra. Január 1-től viszont az eddigieknél kedvezőtlenebb elszámolási rendszerben veszi át a szolgáltató a napelemesektől a fel nem használt áramot.
34446673
Matolcsy György bevonná a lakossági megtakarításokat a válságkezelésbe. Megvizsgáltuk, hogy van-e miért aggódnunk, vagy a jegybankelnök elképzelése inkább lehetőség lenne a rezsiköltségek csökkentésére.
30596285
A rezsiemelkedés miatt ugyan jó lenne, de az égbe szökő költségek, a támogatása program lezárulása és a napelemszabályok megváltozása mégis csökken a lakásfelújítási kedv.
30296561
Közzétették a kormányrendeleteteket a napelemek telepítésének új szabályairól. Ezek szerint az október 31-i utáni igénybejelentők már nem táplálhatják be a fel nem használt áramukat a hálózatba.
30134738
Hiába nincs még mindig jogszabály a napelemek által termelt áram betáplálási lehetőségének megszűnéséről, a cégek a Kormányinfón hallott október 31-i határidő alapján már akcióztatják az ügyfeleket a gyors jelentkezésre.
30113879
Mégsem lehet novembertől újra jelentkezni az ingyenmilliókkal kecsegtető napelem támogatásra, lefújták a pályázat második körét. Csak akkor nyitják meg újra ezt a támogatást, ha hozzáférünk az uniós helyreállítási alap pénzeihez.
29994755
Egyszerre jó és rossz hír a napelemet tervezőknek az a bejelentés, hogy az új fejlesztéseket a szolgáltató engedélye nélkül, csak saját felhasználásra is meg lehet valósítani.
29940107
Alig maradt ideje annak, akik ki akarja használni az év végéig igénybe vehető lakásfelújítási támogatást és kedvezményes hitelt. Megmutatjuk, mit lehet még megcsináltatni belőle, akár a rezsit is csökkentve.
29176895
Már a rezsinövelés előtt is hatalmas volt az érdeklődés a napelemes rendszerekre ingyenmilliókat adó támogatásért, most pedig bejelentették: november végén újra megnyílik ez a lehetőség.
29153270
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!