Az online időpontfoglalás lehetősége mindenhol leegyszerűsíti és felgyorsítja az ügyintézést. A hazai bankok közül jelenleg csak a kiterjedt fiókhálózatúak kínálnak lehetőséget az online időpontfoglalásra, a netes ügyintézés lehetősége viszont teljesen általánosnak számít az egyszerűbb ügyeknél, ami részben a covid-19 egyik utóhatása. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy melyik banknál lehet legegyszerűbben időpontot foglalni, ha egy összetettebb ügy elintézése a cél.
19915996
Ma két bank is bejelentette, hogy lehetővé teszik új lakossági ügyfeleik számára az akár otthonról történő, videóchaten keresztüli számlanyitást az ország egész területéről. Az innováció már jó ideje megvolt a bankoknál, a jogszabályi környezet azonban csak most tette lehetővé, hogy messziről elkerülhessük a bankfiókokat, ha új számlát akarunk nyitni.
256661
Az MKB meglépte azt, amire olyan sokan vártak: a mai naptól a bankfiók közelébe sem kell mennünk, az interneten, videóchaten keresztül nyithatunk bankszámlát a pénzintézetnél. Ha ez nem lenne elég, az egészet megfejelték egy 0 forintos számlával is.
256640
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!