A több millió forintos hitel felvétele előtt a bankok ajánlatait percek alatt egyszerűen összehasonlíthatjuk akár a mobilunkon is, és ezzel sokat spórolhatunk magunknak. Megmutatjuk, hogyan.
37742533
Hét banknál érhető el jelenleg minősített fogyasztóbarát személyi kölcsön - ezek mindegyike megfelel a Magyar Nemzeti Bank által kialakított feltételrendszernek, ami ahhoz szükséges, hogy egy pénzügyi szolgáltatás elnyerje a minősített fogyasztóbarát jelzőt. Július 1-től a jelenlegi kritériumok mellett egy további feltételnek is meg kell felelni a fogyasztóbarát személyi kölcsönöknek: 100 százalékban elérhetőnek kell lenniük online is. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy állnak a bankok két héttel a határidő előtt.
14771593
A koronavírus minden téren próbára tett bennünket 2020-ban, a pénzügyek terén is volt mit tanulni. Összefoglaltuk, milyen tanulságokat vonhatunk le a járványnak köszönhetően a pénzügyeinkkel kapcsolatban, és mi az, amit 2021-ben is tudunk alkalmazni.
11750357
Kötelező maszkviselés, kézfertőtlenítés, műanyag plexi és az online ügyintézés fejlesztése - így készült fel a bankok többsége a koronavírus-járvány második hullámára. A Bank360.hu pénzügyi szakportál a járványra való felkészüléséről, ezzel összhangban pedig az online hitelügyintézés lehetőségéről kérdezte a bankokat.
10222937
A koronavírus előtt a hazai bankok sorban rukkoltak elő az online igényelhető személyi kölcsönökkel, a koronavírus azonban megakasztotta ezt a folyamatot. A jelenlegi feltételek alapján úgy tűnik, hogy a szigorúbb hitelbírálat az online hiteligénylésre is hatással van, de olyan bank is van, aki az elmúlt hetekben indult el a szolgáltatással. A Bank360.hu annak járt utána, hogy melyik banknál hogyan változtak az igénylés feltételei, illetve, hogy ez befolyásolta-e az online kölcsönfelvétel lehetőségét.
9000389
A koronavírus terjedése miatt érthető, ha nem szeretnénk időt tölteni a banki ügyintézéssel. Ha valaki emiatt halasztaná el a hiteligénylést, akkor van egy jó hírünk: erre nem lesz szükség, hiszen több banknál is van lehetőség arra, hogy online vegyünk fel hitelt. Összegyűjtöttünk minden információt, amely segít megtalálni a legkedvezőbb, online is igényelhető személyi kölcsönt.
7325893
Megvizsgáltuk, milyen feltételekkel lehet 100% online személyi kölcsönt igényelni 2019 őszén.
5548239
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!