​​Ma reggeltől kereskednek a Budapesti Értéktőzsdén az OTP új alapjával. Az OTP CETOP ETF a régiós legnagyobb vállalatainak legkeresettebb részvényeibe fektet be, és tőkésítve az osztalékot is odaadja a kisbefektetőknek.
38288029
Az állampapírok egyre alacsonyabb kamatot fizetnek, de a tőzsdén sokat keresett a lakosság novemberben is. A befektetési alapokat továbbra is szeretik a kisbefektetők, az OTP árfolyamnyereségének is sokan örülhettek. A lakosság novemberben még bezsákolt a magas kamatú PMÁP-ból, mert onnantól már csak 10 százalék alatti kamatú állampapírt talál, köztük a január 8-tól megvásárolható két új konstrukciót.
36690361
Dörzsölheti a markát a sok kisbefektető: a várakozásoknál szebb számokkal rukkolt elő az OTP Bank. A magyarországi alaptevékenységet ugyan továbbra is visszahúzza a sok különadó és a kamatstopok, a hitelezés bővülését pedig korlátozza a magas kamatszint, a külföldi leánycégek viszont szépen hozzák a profitot az anyabanknak. Még az ukrán és orosz érdekeltség is több mint 100 milliárddal járult hozzá a csoport nyereségéhez.  
35613952
Augusztus végére több állampapírt tartottak a magyar háztartások az értékpapírszámláikon, mint amennyi bankbetétjük volt. Bár a pálya az állam által kibocsátott hitelpapíroknak lejt, a befektetési alapokba is nagyon sok pénz áramlott. 
35118109
Tovább híztak a háztartások értékpapírszámlái júliusban. A lakosságnál lévő állampapír-állomány alig 20 milliárd forintra van már csak a betétek volumenétől. Az adatok alapján azonban a szocho nem tolt olyan sokat az állampapírok szekerén, mint azt remélni lehetett. 
34596514
A várakozásoknál jobb eredményt ért el az OTP az idei első félévben és a második negyedévben. Magyarországon nem túl fényes a helyzet, de a külföldi leányoknál egyre szebbek a számok. Az OTP az idén GDP-csökkenést vár Magyarországon. 
34214645
Százezresével nyitják az értékpapírszámlát a kisbefektetők, ismét tarol a tbsz, és lassan több pénze van a lakosságnak állampapírban, mint bankbetétben. A spekulánsok kedvence pedig továbbra is az OTP-részvény. 
34117115
Április végére átlépte a magyar háztartások állampapírban lévő vagyona a 11 ezer milliárd forintot. Az év második felében pedig még inkább az állampapíroknak fog lejteni a pálya a megtakarítási piacon a szocho-fizetés kiterjesztése miatt. 
33249818
Újabb mélyütést kapott az ukrajnai háború miatt a forint, amelynek az árfolyama kedden rekord magasságba szökött fel. Nála csak az OTP részvénye járt rosszabbul: egy nap alatt elvesztette értékének 21 százalékát.
19324306
2022-ben közel 1,5 millióan kapnak családi adó-visszatérítést. Egy kétkeresős családban ez akár 1,6 millió forintot is jelenthet. Most mutatunk egy megoldást, amivel ez az összeg tovább gyarapítható. Hogy mi a megoldás kulcsa? Az egészségpénztári tagság!
18888835
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!