Rohamtempóban fejlődik a bankszektor, hatalmas változások jönnek a lakossági szegmensben 2020-ban. A Bank360.hu összegyűjtötte az idei évre szóló várakozásait és azokat az újdonságokat, amelyek nagy hatással lehetnek a lakossági pénzügyek világára.
6481675
A PSD2 kifejezéssel minden bizonnyal találkoztál már te is, és azt is tudod, hogy a pénzügyeidet érinti. Azt viszont, hogy pontosan hogyan, és mi változott meg a 2019. szeptember 14-i életbe lépésével, valószínűleg kevesen tudnák összefoglalni. Ha te is közéjük tartozol, akkor érdemes velünk maradnod. Bár az MNB döntése alapján az új szabályozás néhány elemének bevezetését egy évvel elhalasztották, így azokra a bankoknak több ideje van felkészülni, a szabályok többsége életbe lépett, így itt az idő, hogy összefoglaljuk, amit a PSD2-ről tudni érdemes.
5109630
2020. szeptember 14-ig kaptak haladékot a magyar pénzintézetek a PSD2 erős ügyfél-hitelesítés bevezetése online vásárlásoknál. 2019. viszont szeptember 14-től minden 5. érintés nélküli vásárlásnál meg kell adni a PIN kódunkat és csak kétfaktoros azonosítást követően tudunk belépni netbankunkba.
4882836
Földrengésszerű változást okoz a pénzzel való viszonyodban az Európai Unió grandiózus pénzügyi módosítása, a PSD2. A rövidítést bizonyára sok helyen hallottad, mégis nagyon kevesen vannak, akik tényleg tudják, hogy miről is van szó. Mivel januártól már a magyar jogrendszer is lehetőséget ad a teljesen nyitott bankolásra, összefoglaltuk neked, hogy mit kell tudnod a PSD2-ről, de azt is körüljárjuk, hogy  miért jó neked, ha a bankok megnyitják rendszereiket a kis pénzügytechnológiai cégek felé. PSD2 kérdezz-felelek.
781832
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!