A síszezon a végéhez közeledik, a téli sportok kedvelői közül sokan még márciusban is igyekeznek megragadni az utolsó alkalmat a lesiklásra. A Magyar Utazási Irodák Szövetségének tapasztalatai szerint a hazai síelők idén a drágulás miatt a hozzánk közelebbi célországokat részesítették előnyben és rövidebb időt töltöttek az üdülőhelyeken, mint a megelőző években. Ezt igazolják a Bank360 oldalán kötött biztosítások adatai is.
31957295
Európai Egészségbiztosítási Kártyát (EEK) mindenki igényelhet, aki jogosult a magyar egészségügyi szolgáltatásra, és érdemes is ezt megtenni külföldre utazás előtt. Ez azonban még kevés lesz akkor, ha bajba kerülünk. Ha el akarjuk kerülni a váratlan és nagy összegű kiadásokat, akkor érdemes utasbiztosítást is kötnünk. Összefoglaljuk, mire elég ez a kártya, ha külföldre utazunk síelni, és mire számíthatunk, ha csak ezzel indulunk útnak.
31684046
A hullámzó síszezon most újabb lendületet kaphat, sok magyar indulhat útnak a környező országok síterepekre. A hóhelyzet mellett a külföldi utazás megkezdése előtt figyeljünk az utasbiztosításra is. Ha síelni indulunk, akkor ne elégedjünk meg akármilyen utasbiztosítással: annak limitjét és tartalmát is nézzük meg.
31306493
Egyre népszerűbb időtöltésnek számít a síelés, de nem szabad elfeledkezni róla, hogy ilyenkor nemcsak pihenni és kikapcsolódni megyünk, hanem sportolni is, ami a megfelelő felkészültség hiányában akár veszélyes helyzeteket is teremthet. Az utasbiztosítás az alap, mielőtt útnak indulunk, de tehetünk mást is, hogy elkerüljük a költséges baleseteket.
7042636
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!