Nem csak a kamatokban versenyeznek egymással a bankok, a hitelekhez is adnak olyan plusz jóváírásokat, amivel csökkenthetjük a kiadásainkat. Ezért az ajánlatok összehasonlításánál az akciókat is érdemes figyelni, mert például van olyan bank is, amelyiknél személyi kölcsön felvételekor akár 80 ezer forint jóváírást is kaphatunk a feltételek teljesítése esetén.
39732403
Egy diákszámlától ma már alapelvárás, hogy olcsón, egyszerűen és online lehessen használni. Ehhez olyan további előnyök társulhatnak egy jó választással, mint például a jóváírások. Az UniCredit Banknál most akár 35 ezer forintot is kaphatnak a fiatalok, ha számlát nyitnak, és mellé még szerezhetnek egy fejhallgatót is.
39341938
Nyereségességben az OTP sehol sem volt a versenytársakhoz képest tavaly a jegybank Aranykönyve szerint, a Magyar Bankholding leányai, az Unicredit és a Raiffeisen szedték össze a magyarországi bankprofit legnagyobb hányadát. 
34629916
A hónapok óta tartó kamatemelések mellett a csökkentésre is lehet példát találni. Az MKB Bank és a Takarékbank után az UniCredit Bank is lépett.
26220215
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!