Villámgyors bankszámlanyitás 20 percen belül, akár otthonról, a számítógép előtt ülve. Nyár óta már erre is van lehetőség: a Gránit Bank elsők között rukkolt elő az új online szolgáltatással, és a megoldás azonnal fel is keltette azok érdeklődését, akik úgy szerettek volna kedvező díjazású bankszámlát, hogy ahhoz ne kelljen sorban állniuk egy bankfiókban. Az évtizedes beidegződések változtatásához azonban időre van szükség. Vannak, akik még mindig idegenkednek a teljesen digitális technológiáktól és nem mernek banki ügyeket online intézni, tartva attól, hogy tolvajok kezébe kerülnek az adataik. Gáborjáni Szabó Ákos, a bank IT ügyvezető igazgatója a videóbankos számlanyitás biztonsági kérdéseiről, a jogszabályi környezetről és az ügyfélfogadtatásról beszélgetett velünk, és megnyugtatta a kétkedőket.
701003
Ma két bank is bejelentette, hogy lehetővé teszik új lakossági ügyfeleik számára az akár otthonról történő, videóchaten keresztüli számlanyitást az ország egész területéről. Az innováció már jó ideje megvolt a bankoknál, a jogszabályi környezet azonban csak most tette lehetővé, hogy messziről elkerülhessük a bankfiókokat, ha új számlát akarunk nyitni.
256661
Az MKB meglépte azt, amire olyan sokan vártak: a mai naptól a bankfiók közelébe sem kell mennünk, az interneten, videóchaten keresztül nyithatunk bankszámlát a pénzintézetnél. Ha ez nem lenne elég, az egészet megfejelték egy 0 forintos számlával is.
256640
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!