Babaváró hitel

Gránit Babaváró Hitel – otthonról, 100% online, 180 ezer forint jóváírással

Babaváró hitel

Gránit Babaváró Hitel – otthonról, 100% online, 180 ezer forint jóváírással

Gránit Bank Tartalom
2023-02-24 Frissítve: 2023-03-03
2023-02-24 Frissítve: 2023-03-03
31686209

A gyermeket tervező pároknak a jelenlegi magas kamatkörnyezetben jelentős segítség a 2024 végéig 10 millió forint összegben igényelhető Babaváró hitel, amely kamatmentessé válik már az első gyermek 5 éven belüli megszületése esetén. A hitelt a legkényelmesebben, teljesen digitálisan a Gránit Banknál lehet igényelni, ahol a szerződéskötéshez sem kell kimozdulni otthonról, mert VideóBankon keresztül lebonyolítható. A gyors és könnyű ügyintézéshez most 180 ezer forint feltétel nélküli jóváírás párosul a Gránit Bankban április végéig befogadott kölcsönigénylések esetében.

 

A jelenlegi magas kamatkörnyezet jelentősen befolyásolja a családok pénzügyeit, az otthonteremtési vagy akár a lakáskorszerűsítési tervek megvalósítását. A gyermekvállalásban gondolkodó fiatal pároknak azonban továbbra is rendelkezésére áll a Babaváró hitel, amely amellett, hogy szabadon – tehát akár lakáscélra felhasználható, az első 5 évben kamatmentes és amennyiben  az első gyermek – 5 éven belül - megszületik, ezt követően is kamatmentes marad, a futamidő végéig. Amennyiben a család további gyermeket tervez, további kedvezménnyel számolhat, ugyanis a hitelszerződést megkötését követően a második gyermek érkezésével a fennálló tartozás 30 százaléka elengedésre kerül, és ha harmadik gyermeket is vállal a család, akkor a teljes fennálló kölcsön vissza nem térítendő támogatássá alakul.

 

Kézenfekvő megoldás tehát a Babaváró hitel azoknak, akik az első baba érkezésére készülve lakáskorszerűsítéshez vagy lakásvásárláshoz keresnek kedvezményes forrást, emellett bármilyen egyéb, a gyermek érkezésével összefüggő kiadás fedezésére, illetve a gyermekneveléshez szükséges pénzügyi tartalékok képzésére is az egyik legjobb megoldás. Főként akkor, ha a hitel igényléséhez ki sem kell mozdulni otthonról, még akkor sem, ha az igénylésnél elakadunk és személyes ügyintézői segítségre lenne szükségünk. A Gránit Bank a piacon egyedülálló 100 százalékban online hiteligénylési és VideóBankon keresztüli szerződéskötési folyamata mindezt lehetővé teszi.

 

Rögtön az igénylési folyamat elején felhasználóbarát kalkulátor segít eligazodni abban, hogy a kamatmentes milliókhoz milyen feltételeknek kell megfelelni. Az adat megadásával, könnyen és gyorsan kiszámolható mekkora babaváró hitelre jogosultak az igénylők. Ezt követően egyszerű e-mail címmel történő regisztrációval létrehozható egy Digitális Ügyfélfiók, amelyen keresztül tájékozódni lehet a hiteligénylés teljes folyamatáról, letölthető és online kitölthető az összes igényléshez szükséges nyomtatvány és online be is nyújtható a kölcsönkérelem. A kérelem beküldését követően a Bank ügyintézői felveszik a kapcsolatot az igénylőkkel, és egyeztetnek minden fontos részletet ahhoz, hogy sikeres legyen a hitelkérelem befogadása. Az igénylés véglegesítésére és a szerződéskötésre előre egyeztetett időpontban videóhívás keretében kerül sor. Ezt követően 2 munkanapon belül folyósításra kerül a Babaváró kölcsön összege a Banknál ugyancsak teljesen online megnyitott folyószámlára és ugyanezen a számlán a kölcsön folyósítását követő hónap végéig jóváír a Bank 180 ezer forintot.*

 

* A 2023.02.01 és 2023.04.30 közötti időszakban befogadott Babaváró kölcsönigénylések esetén a Bank egy alkalommal 180.000 Ft-ot jóváír az ügyfél kölcsönszerződésében szereplő folyószámláján a Babaváró kölcsön folyósítását követő hónap végéig, amennyiben a kölcsön folyósítása 2023.05.31 napjáig megtörténik.

 

THM kamattámogatással: 0,43% THM kamattámogatás nélkül: 13,02%.

 

A hirdetésben szereplő Babaváró Kölcsönt a GRÁNIT Bank Zrt. a Magyarország Kormánya által biztosított Babaváró támogatással nyújtja. Jelen oldalon lévő tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A Babaváró Kölcsön és a Babaváró támogatás részletes leírását, feltételeit és kondíciót a 44/2019. (III.12.) Kormányrendelet, a vonatkozó szerződés, a Kockázatvállalással kapcsolatos Lakossági ügyletek Általános Szerződési Feltéltelei, az Üzletszabályzat, valamint a hatályos vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a Bank honlapján (www.granitbank.hu/hirdetmenyek) valamint a bankfiók ügyfélterében kifüggesztve. További tájékoztatást található a www.csalad.hu/csaladvedelmiakcioterv honlapon. A kölcsönszerződés megkötése minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye. A hitelszerződés megkötésekor felelősen és körültekintően járjon el és felelős döntést hozzon, a hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!