Jóváírás jár az új bankszámla megnyitásáért

Ilyen bankszámla is van: plusz jóváírás jár a rendszeres megtakarításért

Jóváírás jár az új bankszámla megnyitásáért

Ilyen bankszámla is van: plusz jóváírás jár a rendszeres megtakarításért

Raiffeisen Bank tartalom
2024-05-31 Frissítve: 2024-05-30
2024-05-31
39126025

Új szintre emelte a számlanyitási kedvezményeket a Raiffeisen Bank, most már nemcsak a folyószámlára érkezhet ajándék jóváírás, hanem a megtakarítási számlára is. Összesen akár 70 000 forint pluszpénzt is össze lehet gyűjteni, ha minden feltételnek megfelelünk a számlanyitás után. 

 

Plusz jóváírás lehetőségével biztatja rendszeres megtakarításra az új ügyfeleket a Raiffeisen Bank. A pénzintézet korábban is jóváírásokkal jutalmazta az őket választó ügyfeleket, új akciójában azonban már nemcsak a számlanyitásért jár extra pénz, hanem azért is, ha rendszeresen félreteszünk egy megtakarítási számlára. 

 

Bankolási szokásainkhoz igazodik a Díjnyertes és a Premium

 

A Raiffeisen jóváírási akciója több bankszámlánál is elérhető, ezek közül érdemes azt választani, amelyik leginkább illeszkedik a bankolási szokásokhoz. Azoknak, akik online szeretnek bankolni és a jövedelmük a bankszámlájukra érkezik, jó választás lehet a Díjnyertes számlacsomag, amelynek a számlavezetési díja akár le is nullázható, ha az alábbi három feltétel közül kettő teljesül: 

 

  • havonta legalább 266 800 forintnak kell érkeznie a számlára, egyszerre vagy két részletben,
  • egy eseti átutalás megadása a myRaiffeisen applikáción keresztül,
  • minimum 20 darab kártyás vásárlás.

 

Ha ebből a háromból kettő teljesül, akkor a számlavezetés díjmentes az adott hónapban.

 

Ha havi nettó 400 000 forint érkezik a számlánkra, akkor érdemes a Premium Banking számlát választani, elsőbbségi kiszolgálást, személyre szabott befektetési tanácsadást kapunk mellé. 

 

Az új számlát megnyithatjuk szelfivel, videóbankon keresztül vagy bankfiókban személyesen. Az 50 000 Ft jóváírást akkor kapjuk meg, ha legalább egy évre hűséget vállalunk, és 2024. augusztus 23-ig legalább öt alkalommal vásárolunk a számla mellé igényelt bankkártyával, vásárlásonként legalább 1000 forint értékben. 

 

Extra jóváírás jár a rendszeres megtakarításért

 

Az egyszeri, 50 000 forintos jóváíráson túl a Raiffeisen a rendszeres megtakarításra is ösztönöz egy másik kedvezménnyel. Ehhez új számlánk mellé egy Megtakarítási számlát kell nyitni, amit ingyenesen meg lehet tenni, akár a letöltött myRaiffeisen applikációban is, miután aktiváltuk az új bankkártyánkat. A számlát akkor is érdemes megnyitni, ha egyelőre csak kis összegeket tudunk havonta félretenni, akár például úgy, hogy ha havonta automatikusan utalunk rá például 10 ezer forintot.

 

A megtakarítási számla egyenlege nem csak akkor növelhető, ha külön pénzt utalunk rá, hanem akkor is, ha éppen valamilyen tranzakció hajtunk végre, például kártyával vásárolunk vagy készpénzt veszünk fel. A funkció lényege, hogy az általunk beállított összeg áthelyezése a tranzakciók után automatikusan megtörténik, a megtakarításunk összege így szinte észrevétlenül nő. 

 

2024. május 13. és augusztus 23. között a rendszeres megtakarítás most plusz 20 000 forint jóváírást érhet. Ehhez nem kell mást tenni, mint a megtakarítási számla megnyitása után hat hónapon keresztül minden hónapban legalább 10 000 forintot félretenni erre a számlára. Ha ez a feltétel teljesül, a bank további 20 000 forintot ír jóvá az ügyfélnek. Tehát, ha az ügyfél a folyószámla megnyitására és a megtakarítási számlára vonatkozó feltételeket is teljesíti, összesen akár 70 000 forintot is kaphat a banktól.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!