Mastercard World Elite

MKB Bank Mastercard World Elite

Mastercard World Elite

MKB Bank Mastercard World Elite

Veres Patrik
2019-11-08 Frissítve: 2023-08-09
2019-11-08 Frissítve: 2023-08-09
5620179

 

Bemutatta az új bankkártya-portfólióját az MKB Bank, köztük a Magyarországon elsőként itt elérhető Mastercard World Elite kártyát.

 

Kizárólag az MKB Bank kínálatában érhető el egyelőre Magyarországon a legnagyobb presztízsű bankkártya, a Mastercard World Elite - jelentette be a bankkártya-portfólió megújulásáról szóló sajtótájékoztatón Ginzer Ildikó, az MKB Bank üzleti területekért felelős vezérigazgató-helyettese és Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

 

A plasztik kifejezetten a magyar prémium célcsoportnak szól, és az alábbi extrákat veheti igénybe az, aki rendelkezik egy ilyen kártyával:

 

 

Ahogy a szolgáltatások, úgy a költségek is a prémium kategóriába emelik a kártyát: a bankkártya díja az első évben 29 900 forint, majd a második évtől 60 000 forint. Ehhez képest a Bank360 lakossági bankszámla kalkulátora, vagy a hitelkártya kalkulátora szerint is tucatnyi ajánlatot találhatunk sokkal alacsonyabb díjak mellett. Igaz, a megcélzott prémium ügyfélszegmensben jelenleg nem találni ennél jobban felszerelt kártyát, így valóban egyedülálló a Mastercard World Elite.

 

 

Viszlát Gold, helló Platinum

 

Az új kártya mellett a bank visszavonultatja a Gold kártyát, a helyére pedig a Platinum érkezik. A sajtótájékoztatón elmondták: a Gold kártyával rendelkező ügyfelek automatikusan jogosultak a Platinum kártyára. A Platinum jellemzői:

 

 

A kártya éves díja 21 588 forint.

 

Attól függően, hogy milyen számlacsomag és havi vállalt jóváírás mellé igényeljük akár a World Elite, akár a Platinum kártyát, a kártyák éves díja csökkenhet.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!