Babaváró hitel akciók

Több banknál is véget érnek a babaváró akciók és kedvezmények

Babaváró hitel akciók

Több banknál is véget érnek a babaváró akciók és kedvezmények

Vrazsovits Rita
2019-10-10 Frissítve: 2022-01-18
2019-10-10 Frissítve: 2022-01-18
5160483

 

A babaváró hitel indulásakor a legtöbb bank jóváírási akcióval igyekezett minél több ügyfelet magához csalogatni, így akár több tízezer forintot is spórolhattak az igénylők. Néhány bank azóta meghosszabbította vagy módosította az akciót. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy melyik banknál meddig élhetünk az akciós ajánlatokkal. 

 

Sberbank: nincs  határidő, visszavonásig él az akció

 

A Sberbanknál babaváró hitel igénylése esetén maximum a szerződéses összeg 0,5 százalékát írja jóvá a bank, ami 10 millió forintos hitelnél 50 000 forint. Ezt az összeget egyenlő arányban osztja el a bank az adós és az adóstárs között - mivel a babaváró hitelt csak házaspárok igényelhetik, így mindketten benne lesznek a szerződésben. Ahhoz, hogy a bónuszt a bank jóváírja, a házaspár mindkét tagjának számlát kell nyitni a Sberbanknál.

 

A bónusz további feltételei:

 

  • a kedvezmény 2019. szeptember 1-től visszavonásig érvényes,

  • a folyósítást követő három hónapból legalább kettőben legalább 100 000 forint jóváírás történik a házaspár mindkét tagjának a bankszámláján,

  • a jóváírások akár több részletben is történhetnek,

  • ha teljesültek a feltételek, a Sberbank mindkét fél számláján jóváírja a szerződéses összeg 0,25-0,25 százalékát (max. 25 000 - 25 000 forintot),

  • ha csak a házaspár egyik tagja teljesíti a feltételeket, akkor csak a teljesítő fél kapja meg a bónuszt,

  • a jóváírás a folyósítás napját követő negyedik hónap 15. napjáig megtörténik.

 


Felvennéd a babaváró hitelt, de nem tudod, melyik bankot válaszd? A Bank360 segít az összehasonlításban: a babaváró hitel kalkulátorral megnézheted, hogy melyik hitelintézetnél mire van szükség ahhoz, hogy megfelelj a hitelbírálatnak, és ha valamelyik ajánlatot szimpatikusnak találod, akkor közvetlenül az oldalunkról is elindíthatod az igénylést. Kattints a Részletek gombra, add meg az elérhetőséged, és hamarosan keresni fogunk.


 

A Budapest Banknál október végéig tart az akció

 

A Budapest Bank minden 1 millió forint után 3000 forintot ír jóvá a babaváró hitelt igénylő ügyfeleknek, tehát maximum 30 000 forintot. A kedvezményt utólag írja jóvá a bank, abban az esetben, ha az igénylő:

 

  • számlát nyit a Budapest Banknál, 

  • kitölti a havi két ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot,

  • a számlanyitást követő két hónapban a számlára legalább a minimálbérnek megfelelő összeg érkezik (99 085 Ft),

  • a promóció ideje alatt igénybe vehetőek az Extra számlacsomagok is: a Komfort Extra és a Zéró Extra.

 

A feltételek teljesítéséhez hozzátartozik, hogy a Budapest Banknál nyitott számlát nem lehet megszüntetni, legalább a kedvezmény jóváírásáig. A Budapest Banknál 2019. október 31-ig tart az akció.

 

A CIB Bank kedvezménye is október 31-ig tart

 

Az október végéig beadott babaváró hitel igénylések a CIB Banknál is jóváírást érhetnek. A feltételek teljesítése esetén 15 000 forintot ír jóvá a bank. Az összeg alacsonyabb, mint a többi banknál, cserébe viszont kevesebb kritériumnak kell megfelelni: a lényeg, hogy a babaváró hitel igénylése sikeres legyen, tehát gyakorlatilag minden igénylő, akinek a CIB Bank folyósítja a babaváró hitelt, és nyit a CIB-nél egy bankszámlát, az meg fogja kapni a 15 000 forintos jóváírást. Az akció 2019. október 31-ig tart. 

 

A Gránit Bank átvállalja a kezességvállalási díj egy részét

 

A Gránit Bank nem határozott meg végdátumot a kedvezményeknél, így ha őket választjuk, a visszavonásig számíthatunk arra, hogy a bank átvállalja a kezességvállalási díjat az első három hónapban - ez 10 millió forintnál 12 500 forintot jelent. 

 

A Gránit Bank volt egyébként az első, aki előrukkolt az online babaváró hitellel. Ez azt jelenti, hogy az igényléshez szükséges dokumentumokat nem kell személyesen bevinni a bankfiókba, hanem akár e-mailben is el lehet küldeni a hitelintézetnek.

 

Erste Bank: az új igénylésekért már nem jár a jóváírás

 

Az Erste Banknál a szeptember 30. után beadott babaváró hitel igénylésekre már nem vonatkozik a kedvezményes ajánlat, de azok számára, akiknél éppen folyamatban van az igénylés, fontos információ, hogy a különböző bónuszokat csak abban az esetben írja jóvá a bank, ha a folyósítás megtörténik legkésőbb október 31-ig. Ez elsősorban azoknak fontos, akiknek hiánypótlás miatt akadt meg az igénylés.

 

A jóváírás feltétele, hogy az igényelt hitelösszeg érje el a 3 500 000 forintot, a futamidő pedig legyen legalább 120 hónap - a bank ebben az esetben írja jóvá az igénylőknek a 20 000 forintot. A kedvezmény feltétele ezenkívül egy Ersténél nyitott bankszámla - erre kell érkeznie a fizetésnek.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!