Jövedelempótló biztosításJövedelempótló biztosítás

Válaszd az NN-Bank360 Jövedelempótló csomagot!

 • Folyamatos szolgáltatás a feltételek szerinti munkanélküliség és keresőképtelenség esetén - legfeljebb 6 hónapon keresztül.
  Mindenképpen tájékozódj a részletekről!
 • A Bázis alcsomaghoz már havi 1 790 Ft-tól csatlakozhatsz.
 • Alcsomagtól függően havi 50 000 Ft-tól (Bázis)
  200 000 Ft-ig (Prémium) terjedő kifizetés munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén.

Csatlakozás online akár néhány perc alatt.

Jövedelempótló csomag,
NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás

Bemutatjuk neked az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítást, mely segítséget nyújthat tartós keresőképtelenség vagy munkanélküliség, illetve súlyos egészségkárosodás esetén a kieső jövedelem pótlásában vagy akár váratlan tragédia esetén is a szeretteidnek, melyet könnyedén a saját élethelyzetedhez alakíthatsz. Ezen az oldalon a Jövedelempótló csomaghoz csatlakozhatsz, amely egy biztosítási eseményből származó a 180 napos várakozási időt követő 60 napot meghaladó munkanélküliség vagy 60 napot meghaladó keresőképtelenség esetén legfeljebb 6 hónapon keresztül nyújthat neked szolgáltatást. Amennyiben az Életbiztosítási csomagról is szeretnél tájékozódni, vagy azt a csomagot is választanád, kattints ide.

Kérdésed van a biztosítással kapcsolatban? Munkatársunknál hétköznapokon reggel 8 és délután 4 között tudsz érdeklődni a következő telefonszámon: +36 1 817 0103

Jövedelembiztosítás

Milyen védelmet nyújt a jövedelempótló csomag?

A kockázatviselés kezdetétől számított 180 napos várakozási időt követő, 60 napot meghaladó munkanélküliség vagy 60 napot meghaladó keresőképtelenség (táppénz) esetén a jövedelempótló szolgáltatások hozzájárulhatnak a megszokott életszínvonal megőrzéséhez. A munkanélküliségi fedezet munkáltató általi rendes felmondás, közös megegyezés, csoportos létszámcsökkentés, vagy a munkavállaló általi azonnali hatályú felmondás esetén nyújthat kifizetést.

Legfeljebb 6 havi folyamatos szolgáltatás munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén.

Jövedelembiztosítás

Miért válaszd a jövedelempótló csomagot?

Szabadon felhasználható szolgáltatás, amely a munkanélküliség vagy keresőképtelenség átmeneti időszakában jelenthet rendszeres anyagi segítséget, akár 6 hónapon keresztül.

Kedvező díj lehetőségével, egyszerűen és gyorsan csatlakozhatsz!

Jövedelembiztosítás

Hogyan csatlakozhatok a biztosításhoz?

Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosításhoz adataid megadása és az egészségi állapotoddal kapcsolatos kérdések megválaszolása után, a biztosítotti nyilatkozat megtételével csatlakozhatsz (ha megfelelsz a biztosítottá válás feltételeinek) néhány perc alatt, 100%-ban online A rád eső díjrészt havonta, bankkártyával fizetheted.

A csatlakozási folyamat 100%- ban online

ElérhetőVálaszd a neked megfelelő Jövedelempótló alcsomagokt!

Válaszd a Neked megfelelőt! Bármely okú 60 napot meghaladó keresőképtelenség és 60 napot meghaladó munkanélküliség
Választható Jövedelempótló alcsomagok és biztosítási összegek
KIZÁRÓLAG MUNKAVÁLLALÓK* számára

*folyamatos, az álláskeresővé (munkanélkülivé) válást megelőzően legalább 6 hónapja fennálló, minimum heti 30 órás, határozatlan idejű munkaviszony esetén szolgáltat a biztosító. A munkaviszony pontos meghatározását a Szerződési Feltételekben találod. Tájékozódj a részletekről!

Válassz Életbiztosítási csomagot is!

Mindkét csomag igénylésekor 10% kedvezmény a fizetendő díjból!
Az Életbiztosítási csomag igénylésével bármely okú halál és bármely okú, legalább 70%-ot elérő maradandó egészségkárosodás esetén is biztosítva lehetsz.
Mindenképpen tájékozódj a részletekről!

Letölthető dokumentumok

Mielőtt csatlakoznál az NN-Bank360 Csoportos személybiztosításhoz, kérünk mindenképpen alaposan tanulmányozd át a részleteket tartalmazó Szerződési Feltételeket és Ügyféltájékoztató dokumentumokat, ismerd meg, hogy mikor, milyen feltételekkel jár a haláleseti, a legalább 70%-ot elérő maradandó egészségkárosodási, a munkanélküliségi és a keresőképtelenségi szolgáltatás. Ezek segítenek neked abban, hogy a csatlakozásról megalapozott döntést hozhass.

Miért éri meg?

Jövedelembiztosítás

Segítségnyújtás jövedelmed elvesztése esetén

A Jövedelempótló csomag segítséget nyújthat, amennyiben 60 napot meghaladóan keresőképtelen leszel vagy a várakozási idő lejártát követően 60 napot meghaladóan önhibádon kívül elveszíted a munkádat.

Jövedelembiztosítás

A biztosítási szolgáltatás akár egy hitel törlesztésére is felhasználható

Munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén a biztosítási szolgáltatást bármire fordíthatod, akár fennálló hiteled törlesztőrészletének megfizetésére is.

Jövedelembiztosítás

Akár 6 havi segítség a kieső jövedelmed pótlására

A biztosító az általad választott alcsomag szerint szolgáltat, egy biztosítási eseményből eredően legfeljebb 6 hónapig.

Jövedelembiztosítás

Díjfizetés

A rád eső havi biztosítási díjrészt a Szerződő részére kell megfizetned, amit kizárólag bankkártyával tudsz megtenni az OTP SimplePayen keresztül. A rád vonatkozó első díjrész a csoportos biztosításhoz való csatlakozáskor, minden további díjrész pedig havonta előre, minden hónap 5-én automatikusan levonásra kerül a bankszámládról. A fizetéssel kapcsolatos további információkat itt találod.

Jövedelembiztosítás

Gyors, egyszerű, online csatlakozás

Orvosi vizsgálat nélküli, 100%-ban online csatlakozási folyamat.

NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás

Bemutatjuk neked az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítást, mely segítséget nyújthat a kieső jövedelem pótlásában vagy akár váratlan tragédia esetén is. A Biztosítást könnyedén a saját élethelyzetedhez alakíthatod.

Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás az NN Biztosító Zrt. és a Bank360 Közvetítő Kft. közötti csoportos biztosítási szerződés eredményeként jött létre.

Biztosított lehet az a 18 és 60 év közötti természetes személy, aki a Bank360 Közvetítő Kft.-nél, a www.bank360.hu oldalon (Honlap) regisztrációval rendelkezik és a Csoportos Biztosításhoz elektronikus távközlő eszköz útján a Honlapon keresztül megtett Biztosítotti Nyilatkozattal csatlakozik, és egyúttal vállalja a rá eső biztosítási díjrész megfizetését a Szerződő részére, és a díjfizetést folyamatosan teljesíti. A biztosított életkora a biztosítási szerződéshez való csatlakozási nyilatkozat megtételekor (belépési kor) 18 és 55 év között lehet.

 

Kétféle Biztosítási csomag érhető el, különböző alcsomagokkal, eltérő szolgáltatási összegekkel.

Az Életbiztosítási csomag tartalma:

 • bármely okú halál biztosítási fedezet és
 • bármely okú legalább 70%-ot elérő maradandó egészségkárosodás biztosítási fedezet.

A Jövedelempótló csomag tartalma:

 • bármely okú 60 napot meghaladó keresőképtelenség biztosítási fedezet
 • 60 napot meghaladó munkanélküliség biztosítási fedezet, 180 napos várakozási idő alkalmazásával.

Fenti csomagok alcsomagjai közül választhatod bármelyiket külön-külön, vagy a teljes körű védelem megteremtése érdekében mindkét csomagból az igényeidnek megfelelő szolgáltatási szinttel rendelkező alcsomagot.

Ezen az oldalon a Jövedelempótló csomaghoz csatlakozhatsz, amely egy biztosítási eseményből származó a várakozási időt követő 60 napot meghaladó munkanélküliség vagy 60 napot meghaladó keresőképtelenség esetén legfeljebb 6 hónapon keresztül nyújthat neked szolgáltatást. 

Mielőtt csatlakoznál a NN-Bank360 Csoportos személybiztosításhoz, kérjük mindenképpen alaposan tanulmányozd át a részleteket tartalmazó Szerződési Feltételeket és ügyfél-tájékoztató dokumentumokat. Ezek segítenek neked abban, hogy a csatlakozásról megalapozott döntést hozhass.

Mikor kezdődik a biztosító kockázatviselése?

A Biztosító adott Biztosítottra vonatkozó kockázatviselése a Csoportos Biztosításhoz való csatlakozását követő hónap első napjának 12:00 órájától kezdődik, és jön létre a biztosítotti jogviszony feltéve, hogy a Biztosító a Biztosított Biztosítotti Nyilatkozatban megtett csatlakozási kérelmét elfogadta.

Munkanélküliség

A biztosító munkáltató általi rendes felmondás, közös megegyezés, csoportos létszámcsökkentés, vagy a munkavállaló általi azonnali hatályú felmondás esetén nyújthat szolgáltatást.

A munkanélküliségi fedezet esetén a kockázatviselés kezdetétől 180 nap várakozási idő veszi kezdetét.  A Biztosító a várakozási idő végét követő hatvan napnál (önrész) hosszabb munkanélküliség esetén szolgáltathat a 61. naptól.
 A kifizetések feltétele, a folyamatos, az álláskeresővé (munkanélkülivé) válást megelőzően legalább 6 hónapja fennálló, minimum heti 30 órás, határozatlan tartamú munkaviszony megléte a biztosítási eseményt megelőzően.
Azokat az eseteket, amikor a biztosító nem szolgáltat (mentesülés, kizárás esetei) a Szerződési Feltételek tartalmazzák. Tájékozódj a részletekről!

Biztosító kockázatviselése nem terjed ki, többek között az alábbiakra (a felsorolás nem teljeskörű, a teljeskörű felsorolást a szerződési feltételek tartalmazzák!):

Főbb kizárások:

 • a munkavállaló általi rendes és a munkáltató általi azonnali hatályú felmondásra,
 • a próbaidő alatti felmondásra,
 • a határozott tartamú munkaviszonyra,
 • a munkaerő-kölcsönzés keretében létesített munkaviszonyra,
 • a 180 napos várakozási idő alatt bekövetkező felmondásra,
 • a munkaviszonynak a munkáltató által azonnali hatályú felmondással történő megszüntetésére, illetve, ha a munkáltató a munkavállaló magatartása miatt felmondással élt,
 • munkáltató általi felmondásra nyugdíjazás, rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásra való jogosultság megállapítása miatt.

 
Főbb mentesülési okok

A Biztosító mentesül a szolgáltatási kötelezettség alól többek között akkor, ha a biztosítási eseményt a Biztosított, vagy a vele közös háztartásban élő hozzátartozója jogellenesen, szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartással okozta.

A további kizárásokat és mentesüléseket az Általános és Különös Biztosítási Feltételek rendelkezései tartalmazzák. Tájékozódj a részletekről!

Keresőképtelenség

A Biztosítottnak a rá vonatkozó kockázatviselés tartama alatt balesetből vagy betegségből eredő, 60 egymást követő napot (önrész) meghaladó saját jogú betegállománya (táppénze) esetén szolgáltat.

A Biztosító kockázatviselése csak azon esetekre terjed ki, amikor a Biztosítottat Magyarországon, a mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően vették keresőképtelen állományba (de a Biztosított keresőképtelenségét okozó baleset vagy betegség a világ bármely országában bekövetkezhet).
 
Azokat az eseteket, amikor a biztosító nem szolgáltat (mentesülés, kizárás esetei) a Szerződési Feltételek tartalmazzák. Tájékozódj a részletekről!

Biztosító kockázatviselése nem terjed ki, többek között az alábbiakra (a felsorolás nem teljeskörű, a teljeskörű felsorolást a szerződési feltételek tartalmazzák!):

Főbb kizárások:

 • a bekövetkezett biztosítási esemény a kockázatviselés kezdete előtt már meglévő betegség következménye;
 • nem szervezett légi forgalom keretében történő repülőtevékenység (pl. ejtőernyős ugrás, sárkányrepülés) során történt a biztosítási esemény
 • extrém sporttevékenység
 • gyermekápolási táppénz
 • anyasággal összefüggő keresőképtelenség
 • olyan keresőképtelenség, mely alatt a biztosított jövedelemszerző tevékenységet folytat
 • orvosilag nem indokolt beavatkozásokkal kapcsolatos keresőképtelenségre.

 
Főbb mentesülési okok

A Biztosító mentesül a szolgáltatási kötelezettség alól többek között akkor, ha a biztosítási eseményt a Biztosított, vagy a vele közös háztartásban élő hozzátartozója jogellenesen, szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartással okozta.

A további kizárásokat és mentesüléseket az Általános és Különös Biztosítási Feltételek rendelkezései tartalmazzák.

Tájékozódj a részletekről!

Maximum kifizetés biztosítási eseményenként munkanélküliség és keresőképtelenség esetén

Egy biztosítási eseménynél  legfeljebb 6 havi, a teljes kockázatviselés időtartama alatt pedig összesen 12 havi szolgáltatást fizet a biztosító.

Várakozási idő a munkanélküliségi szolgáltatás esetén

A munkanélküliségi fedezet esetén a kockázatviselés kezdetétől 180 nap várakozási idő veszi kezdetét. A Biztosító a várakozási idő végét követő 60 napnál (önrész) hosszabb munkanélküliség esetén szolgáltathat a 61. naptól.

Önrész munkanélküliség és keresőképtelenség esetén

A munkanélküliség és keresőképtelenség első 60 napjára a biztosító nem szolgáltat.  

Belépési korhatár

Az NN - Bank360 Csoportos Személybiztosítás belépési korhatára 18-55 év, tehát abban az esetben lehet csatlakozni a biztosításhoz, ha a biztosított már elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be az 55 éves kort. Az életkor a csatlakozás évszáma és a születési évszám különbsége.

Kilépési korhatár

A kilépési korhatár betöltésével a biztosítottra vonatkozó kockázatviselés megszűnik. Az NN - Bank360 Csoportos Személybiztosítás esetén ez annak a biztosítási évnek az utolsó napján 24:00 órakor történik meg, amelyik biztosítás évben a biztosított betölti a 60 éves életkort. Az életkor az aktuális évszám és a születési évszám különbsége.

Egészségi állapot felmérésének módja

A biztosító egészségi nyilatkozaton alapuló kockázatelbírálást alkalmaz, emiatt a csoportos biztosításhoz való csatlakozáshoz egy rövid, néhány kérdésből álló online kérdőív kitöltésére van szükség, amely a biztosított egészségi állapotát méri fel.

Biztosítás havi díja

A csoportos biztosítás díja változó, a Biztosított csatlakozásakor megállapított díj az adott biztosítási évre érvényes, de a díjat a Biztosított életkora nem befolyásolja. A biztosítás díját a Szerződő, a Bank360 Közvetítő Kft. fizeti meg a Biztosítónak.  A rád eső havi biztosítási díjrészt a Szerződő részére kell megfizetned, amit kizárólag bankkártyával tudsz megtenni az OTP SimplePayen keresztül. A rád vonatkozó első díjrész a csoportos biztosításhoz való csatlakozáskor, minden további díjrész pedig havonta, előre, minden hónap 5-én automatikusan levonásra kerül a bankszámládról. A fizetéssel kapcsolatos további információkat itt találod.

Mi történik, ha nem tudom tovább fizetni a biztosításomat?

Abban az esetben, ha a Szerződő nem tudja az aktuálisan fizetendő díjrészt a hónap 5. napján beszedni a Biztosítottól a csatlakozáskor regisztrál bankkártyáról Simplepay-en keresztül, akkor azt kétnaponta ismét megkísérli a díjrész megfizetéséig, de legkésőbb a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig.

Ha a Biztosítottra vonatkozó díjrészt a Szerződő nem tudja beszedni a fizetési határidőt követő hónap 10. napjáig, akkor az érintett Biztosítottra vonatkozóan Biztosító kockázatviselése a díjjal fedezett hónap utolsó napján 24:00-kor megszűnik.

Mikor szűnik meg a Biztosító kockázatviselése?

A Biztosító kockázatviselése adott Biztosított vonatkozásában megszűnik

 1. a Biztosított halálával, a halál időpontjában;
 2. Jövedelempótló csomag választása esetén abban az esetben, ha a Biztosított mindkét fedezet, azaz a keresőképtelenségi és a munkanélküliségi tekintetében igénybe vett 12-12 havi szolgáltatást, az utolsó szolgáltatás igénybevételének hónapjának utolsó napján 24:00 órakor
 3. amennyiben a Biztosított az Általános Biztosítási Feltételek 6.5 pontjában meghatározott feltételek szerint a következő biztosítási évre a rá vonatkozó új biztosítási díjrészt elutasítja, akkor a naptári év december 31. napján 24:00 órakor;
 4. a biztosított az Általános Biztosítási Feltételek 8.1 és 8.2 pontjában meghatározott feltételek szerinti felmondása esetén az ott meghatározott időpontban;
 5. a Csoportos Biztosítás bármely okból történő megszűnésével a megszűnés napján 24:00 órakor
 6. amennyiben a Biztosított nem felel meg az Általános Biztosítási Feltételek 1. pontja szerinti feltételeknek:
  • azon biztosítási év utolsó napján 24:00 órakor, amelyik biztosítási évben a biztosított betölti 60. életévét;
  • ha a Biztosított által vállalt esedékes biztosítási díjrészt a Tájékoztatás a díj áthárításáról szóló dokumentumban meghatározottak szerinti időben és módon a Szerződő részére nem teljesíti, akkor a Biztosító kockázatviselése és a biztosítotti jogviszony az adott biztosított vonatkozásában a díjjal rendezett hónap utolsó napjával szűnik meg, melyről a Szerződő tájékoztatja a Biztosítót. Amennyiben pedig a Biztosított az első biztosítási díjrészt nem fizette meg, úgy a biztosítotti jogviszony a kockázatviselés kezdetére visszamenő hatállyal szűnik meg. A biztosítotti jogviszony megszűnéséről a Szerződő tájékoztatja a Biztosítót.
  • amennyiben a Biztosított megszünteti a Szerződő által működtetett Honlapon meglévő regisztrációját, az utolsó díjjal rendezett hónap utolsó napján 24:00 órakor (érdekmúlás). Ezen szabály alapján, amennyiben a Biztosított a rá vonatkozó biztosítási díjrészt előre, a következő hónapra is megfizette, a Biztosító kockázatviselése az ezen díjrészekkel fedezett időszak végéig (annak a hónapnak az utolsó napja 24:00 óráig, amelyre vonatkozóan a Biztosított a rá vonatkozó biztosítási díjrészt a Szerződőnek megfizette) fennáll, azaz a Biztosított regisztrációjának megszüntetése esetén nem kerül sor biztosítási díjrész visszautalására.
    
 7. amennyiben a Biztosított az ENSZ határozataiban rögzített szankció, korlátozás vagy tilalom alatt, vagy az EU, vagy az USA által kihirdetett bármilyen kereskedelmi vagy gazdasági szankció, ideértve törvényi, jogszabályi szankciós rendeleteit és a U.S. Department of the Treasury, Office of Foreign Assets Control (OFAC) által kiadott szankciós lista hatálya alatt áll, a szankció, korlátozás vagy tilalom hatályba lépése hónapjának utolsó napján 24.00 órakor.

Információk az NN Biztosító Zrt-ről

Elérhetőségeink:

Cégnév: NN Biztosító Zrt.

Cégjegyzékszám: 01-10-041574

Székhely: 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8.,

Postacím: 1364 Budapest, Pf.: 247,

Központi telefonszám: 1433,

E-mail: nn@nn.hu,

NN TeleCenter: 1433,

Központi faxszám: 06 1 267 4833, Külföldről is hívható telefonszám: +36 1 255 5757,

Hívásfogadási idő:

hétfő: 8:00 - 19:00

kedd-péntek: 8:00 - 16:30

Felügyeti szerv: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39., levélcím: 1534 Budapest, BKKP Postafiók: 777) honlap: felugyelet.mnb.hu

Személyes ügyfélfogadás:

Cím: 1138 Budapest, Váci út 133.

Nyitvatartás biztosítói ügyfeleknek:

hétfő: 8:00 - 19:00

kedd - péntek: 8:00 - 16:00

Az NN Biztosító számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészségének védelme, ezért kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunkat csak halaszthatatlan és elektronikus csatornáinkon vagy telefonos elérhetőségünkön nem elvégezhető ügyintézés esetén keresse fel.

Információk a Biztosításközvetítőről

A biztosításközvetítő neve: Bank360 Szolgáltató Kft.

Felügyeleti nyilvántartási száma: Nyilvántartási szám: 221072600123

A biztosításközvetítő székhelye: 1061 Budapest, Andrássy út 10.

Tevékenysége: függő biztosításközvetítő ügynök

Elérhetősége: 1061 Budapest, Andrássy út 10. telefonszám: +36 1 817 0103 email cím: bank360szolgaltatokft@bank360.hu

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39., levélcím: 1534 Budapest, BKKP Postafiók: 777) honlap: felugyelet.mnb.hu

A csatlakozással vagy termékkel kapcsolatos kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken kérhetsz segítséget: telefonszám: tel.: +36 1 817 0103 email cím: bank360szolgaltatokft@bank360.hu

A biztosításközvetítői tájékoztató itt érhető el.

Hogy mondhatom fel az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítást?

A Biztosított a biztosítotti jogviszonyát a Csoportos Biztosításhoz való csatlakozásról szóló visszaigazolás kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szerződő felé postai úton megtett írásbeli nyilatkozattal indoklás és díjfizetési kötelezettség nélkül, azonnali hatállyal felmondhatja.  Ez esetben a Szerződő a Biztosított által már megfizetett díjat a Biztosított részére a felmondás kézhezvételétől számított 30 napon belül visszafizeti a Biztosított részére. Csatlakozást Követő Felmondás esetén a Biztosító kockázatviselése a Biztosított Csoportos Biztosításhoz való csatlakozását követő hónap 12.00 órájára (kockázatviselés kezdete) visszamenő hatállyal szűnik meg.

A 14 napos időszakot követően a Biztosított a biztosítási jogviszonyát a Szerződő felé postai úton megtett írásbeli nyilatkozattal bármikor felmondhatja. Ez esetben a Biztosító kockázatviselése megszűnik annak a hónapnak az utolsó napján 24:00 órakor, amelyre vonatkozóan a Biztosított a rá vonatkozó biztosítási díjrészt a Szerződőnek megfizette.

A Biztosított a felmondási nyilatkozatot a Bank360 Szolgáltató Kft. az alábbi postai címére küldheti meg:
1061 Budapest, Andrássy út 10.

Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosításra vonatkozó jogszabályok

Különösen, de nem kizárólagosan az alábbi jogszabályok rendelkezési az irányadóak:

 • Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.)
 • távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló 2005. évi XXV. törvény (Távért. tv.)
 • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.)
 • a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (Bit.)
 • 2580/2001/EK Rendelet (2001. december 27.) a terrorizmus leküzdése érdekében egyes személyekkel és szervezetekkel szemben hozott különleges korlátozó intézkedésekről
 • az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtásáról szóló 2017. évi LII. törvény (Kit.)
 • a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.)
 • 327/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos eljárási szabályokról
 • a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény
 • 2/2011. (I. 14.) NGM rendelet az álláskeresőként való nyilvántartásba vételről, valamint a nyilvántartásból való törlésről
 • 102/1995. (VIII. 25.) Korm. Rendelet a keresőképtelenség és keresőképesség orvosi elbírálásáról és annak ellenőrzéséről
 • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban Info tv.)
 • az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 Rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (a továbbiakban Általános adatvédelmi rendelet)
 • az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvényben (Eüak.)
Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

2,94 / 373
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!