Az Extrajó kölcsönnel most ingyen kaphatsz 50 000 forint hitelt

A Providentnél már itt a karácsony: újabb ingyenhitel lehet a magyarok kedvence

Az Extrajó kölcsönnel most ingyen kaphatsz 50 000 forint hitelt

A Providentnél már itt a karácsony: újabb ingyenhitel lehet a magyarok kedvence

Veres Patrik
2017-11-15 Frissítve: 2022-01-18
2017-11-15 Frissítve: 2022-01-18
531116

 

A korábbi Nullajó hitel után most itt az Extrajó kiegészítő kölcsöne a Providentnek. A legnagyobb vonzerő maradt: a THM továbbra is 0 százalék, tehát a kölcsönt teljesen ingyenes. Megnéztük, van-e apróbetűs rész.

 

Magyarország első teljesen ingyenes személyi kölcsöne után a Provident folytatja az akciót, igaz, egy kicsit másként. Mától igényelhető az Extrajó személyi kölcsön azon új ügyfelek számára, akik december 23-ig felvesznek egy 200 000 és 440 000 forint közötti kölcsönt is heti törlesztéssel a hitelintézettől.


Időről időre érdemes összehasonlítani a bankok ajánlatait, hiszen egy okosan kiválasztott gyorskölcsönnel tízezrek maradhatnak a pénztárcádban. Használd kalkulátorunkat és válaszd ki a legjobb ajánlatot!
 

Az Extrajó kölcsönnel tehát plusz 50 000 forinttal toldhatjuk meg így a teljes hitelt, ráadásul ennek a kiegészítő hitelnek a THM-e 0 százalék, azaz nincs se kamata, se más díja, így ideális lehet a Fekete Pénteken tartott bevásárlásokhoz, vagy a karácsonyi ajándék beszerzéséhez.

 

Amit még fontos tudni az Extrajó kölcsönről:

 

  • a futamidő 20 hetes
  • a THM 0 százalék
  • nem kell önerő, sem kezes
  • a kölcsön szabad felhasználású
  • a törlesztőrészlet a futamidő alatt fixen 2500 forint hetente
  • a heti törlesztőrészleteket banki átutalással fizethetjük

 

További kedvezmény, hogy a Provident ennél az akciónál is ajándékba adja a kölcsön mellé az Otthoni Szolgáltatást, amely segítségével nem csak banki átutalással rendezhetjük a törlesztőt. Az Otthoni Szolgáltatással a szerződéskötés, a hitelösszeg átvétele és a törlesztés is történhet az otthonunkban, így akár ki sem kell tennünk a lábunkat a lakásból. Lakcímünket azonban igazolnunk kell ehhez, csak így van lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.

 

Ki veheti fel a kölcsönt?

 

A Provident az új ügyfeleket célozza mostani akciójával, így azok élhetnek a lehetőséggel, akik még nem voltak ügyfelek, vagy rendezték az összes tartozásukat a Providenttel idén május 15-ig.

 

Természetesen a megszokott hiteligénylési feltételeknek is meg kell felelni, azaz szükség lesz

 

  • bejelentett magyarországi lakcímre
  • igazolt rendszeres jövedelemre
  • érvényes azonosító okmányra
  • és egy lakossági bankszámlára, kivéve, ha az Otthoni Szolgáltatást vesszük igénybe

 

Megéri felvenni?

 

Ha gyorsan 350 000 forintra lenne szükségünk, a Bank360 hitelkalkulátorával összehasonlíthatjuk az ajánlatokat: látható, hogy a kölcsön teljes visszafizetése a Provident heti törlesztésű kölcsönénél a legalacsonyabb, 349 128 forint, amiért cserébe vállaljuk, hogy hetente 4 849 forintot törlesztünk 72 hétig, azaz havonta 19 396 forint a törlesztő. Ha ezen felül még felvesszük az ingyenes Extrajó kölcsön 50 000 forintját, akkor a törlesztőrészlet 20 hétig még 2 500 forinttal – a kiegészítő kölcsön törlesztőjével – megemelkedik, tehát hetente 7 349 forintot kell törlesztenünk, majd a 20. hét után 4 849 forintot további egy éven át hetente. A kiegészítő kölcsön havi szinten lebontva 10 000 forintos törlesztőt jelent, így a 20. hétig – azaz az 5. hónapig – havonta 29 396 forintba kerülne a törlesztés.

 

Ennél hosszabb, 36 hónapos futamidővel kínálja a CIB Bank Előrelépő kölcsönét, igaz, csak 300 000 forintot. Ennek havi törlesztőrészlete 9 842 forint, viszont a hitel teljes díja 354 312 forintra jön ki a futamidő végén. Hasonló kondíciókat kínál az MKB Bank Mosoly személyi kölcsöne: ugyanilyen futamidő mellett 9 663 forint törlesztőt fizethetünk, végül pedig 363 288 forintot fizetünk vissza a banknak.

 

Azoknak érdemes tehát élniük a Provident lehetőségével, akiknek gyorsan hitelre van szükségük, de van annyi jövedelmük, hogy nem okoz gondot a magas törlesztő kifizetése a rövid futamidő alatt. Akik ezt megtehetik, azoknak ingyen kölcsön a 50 000 forint, ami jól jöhet az ünnepi időszakban a pénztárcában.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!