Új, kizárólag online igényelhető gyorskölcsönnel jelent meg a piacon a Trive, a korábbi Sopron Bank utódja. A kis összegű személyi kölcsönre az igénylés a hét bármely napján beadható, akár a minimálbérnél is alacsonyabb jövedelemmel, és a Trive 15 perc alatti folyósítást ígér.
36648778
A karácsonyi ajándékokra és más extra kiadásokra az emberek többsége már jó előre készül, akár már hónapokkal korábban elkezd spórolni rá. Az ajándékok beszerzését 3-4 héttel az ünnep előtt kezdik meg. Sokan hajlamosak a túlköltekezésre, amiért aztán hitelért nyúlnak.
36439849
Az ünnepek előtt jól gondoljuk át, hogy mire költünk. Ha nincs megtakarításunk, de van fix jövedelmünk, jól jöhet egy kis összegű kölcsön. Mutatjuk, hogy mennyiért folyósítanak 400, 500 ezer és 1 millió forintos személyi kölcsönt minimálbéreseknek és magasabb jövedelműeknek.
36213679
Nyakunkon a Black Friday és a karácsony sincs már messze. Ha túl nagy vállalás egyszerre nagyobb összeget költeni, megfontolható a hitelből, részletre vásárlást, hogy ne boruljon a családi büdzsé. Megmutatjuk, mekkora törlesztőket kell vállalni a kisebb összegű kölcsönökért.
35628022
Beszáll az Erste is az azonnali, automatizált hitelek alakulóban lévő versenyébe. Egyre több olyan megoldással állnak elő a bankok, amelyek a rendelkezésükre álló adatok alapján elvégzett automatikus hitelbírálat alapján pillanatok nyújtanak kölcsönt az ügyfeleknek, akik néhány kattintással pénzhez juthatnak.
35259478
A következő hetekben sok családnak kell előteremtenie a pénzt az iskolakezdéshez. Ha nincs megtakarításunk, egy kis összegű személyi kölcsön segíthet. Megnéztük, hogy 500 ezer, 1 millió és 1,2 millió forintot most mekkora havi törlesztővel vehetünk fel a pénzintézetektől. 
34239623
Júliustól 450 ezres hitelösszegig a bankoknak már nem kötelező ellenőrizni, hogy az ügyfél törlesztőrészlete belefér-e a jövedelemarányos törlesztési mutató szabta korlátba. Megnéztük, mennyibe kerül most egy ilyen kölcsön, ha gyorsan szükségünk lenne rá.
33703601
Július 1. lett az új január 1. az idén. Szombattól él ugyanis számos változás, ami átszabja a pénzügyeinket. Szigorodnak a hiteligénylés feltételei, emelkedik a diákhitel kamata, csaknem megduplázódik a kamatjövedelmek adója, de harmadolják az alapszámla díját, és lehetővé válik az ingyenes bolti készpénzfelvétel.
33613076
Júliustól a JTM-korlát változása miatt a korábbinál kisebb havi törlesztővel alacsonyabb összegű hitelt lehet csak kapni bizonyos jövedelmeknél. Aki június 30-ig igényli a kölcsönt, még az enyhébb feltételeket kell teljesíteni, így az érintett fizetésűeknek érdemes sietni.
33516086
Ha pénzzavarba kerülünk, biztonságos segítséget nyújthat egy fix kamatozású személyi kölcsön. Megnéztük, mekkora költséggel vehetünk fel egymilliós gyorskölcsönt két és három éves futamidővel, ha a jövedelmünk nem éri el a 353 ezer forintos nettó átlagbért.
32975303
Egy százezer forintos gyorskölcsönért 18 hétre 102 200 forintot, 14 hónapra 118 663 forintot kell visszafizetni a pénzintézetek legújabb ajánlatai szerint. 300-400 ezer forintos személyi kölcsönnél már nagyobb a kínálat.
31870259
Megnéztük, milyen feltételekkel és költséggel vehetnek fel 500 ezer és egymillió forintos személyi kölcsönt azok, akik a váratlan pénzügyi problémáikat a minimálbér összegét elérő vagy az alatti jövedelemmel próbálják megoldani.
31413470
Az ünnepek előtt különösen gyakran fordul elő, hogy jól jönne még néhány százezer forint. Megnéztük, mennyiért adnak ilyen összegű kölcsönt a bankok.
30560741
Az internetezők több mint háromnegyede számít anyagi helyzetének romlására. A legtöbben ruhán, cipőn, utazáson és kulturális programokon spórolnának, de sokan az élelmiszerkiadásaikat is megvágják.
29025623
Kezdődik az új tanév, ami sok család számára jár együtt a kiadások növekedésével az elszálló infláció miatt. Min lehet spórolni, és ha nincs rá elég pénzünk, mennyiért lehet most kisebb összegű kölcsönt kapni? 
28975160
Egy új lakás berendezésénél könnyen nem nehéz kétmillió forintig tolni a költségeket. Kikalkuláltuk, mennyibe kerül ez személyi kölcsönből és áruhitelből. 
27917408
Új hitelkonstrukciót kínál márciustól a Provident azoknak, akiknek kifejezetten kis összegre van gyorsan szüksége. A Provident Start kölcsön 50 ezer és 200 ezer forint között igényelhető 12 hetes futamidővel, a THM az ilyen típusú személyi hiteleknél kedvezőnek számító, 8,3%. A kölcsön a rövid futamidőre tekintettel gyorsan visszafizethető. A többi Provident kölcsönhöz hasonlóan a Start kölcsönnek is fix a törlesztőrészlete, így a kiadások pontosan tervezhetők.
20113378
A hitelek drágulása már nem csak az új lakásban gondolkodókat, hanem a személyi kölcsönt keresőket is utolérte. Fontos látni, hogy nem átmeneti jelenségről van szó, a bankok az MNB folyamatos kamatemelései miatt drágítanak, ez pedig legalább a nyárig ki fog tartani.
18891568
A járvány okozta gazdasági nehézségek miatt a magyar párok jelentős része spórolni próbált a közös programokra vagy ajándékokra költött kiadásokon. Ezzel együtt sokan érzik úgy, hogy megsínylené a kapcsolatukat, ha nem költenének ajándékra, ezért akár hitelfelvételre is hajlandóak.
18827848
Akár Valentin-napi ajándéknak is felfoghatják a mobilhasználók, hogy éppen február 14-én veszi kezdetét a támogatott készülékcsere program, amihez telefononként 20 ezer forintos állami támogatás jár. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.
18786898
A hitelkiváltó kölcsönön kívül az összes fogyasztási hitelnél csökkenő keresletet mutattak a kalkulációk a Bank360.hu adatai szerint. A személyi kölcsönnél, az autóhitelnél és a gyorskölcsönnél ugyan lanyhult az érdeklődés, de ez megegyezik az előző évek utolsó hónapjaiban szokásos trenddel.
17841652
Az átlagosan számított hitelösszeg az eddigi legmagasabb összeget vette fel októberben a személyi kölcsönöknél a 2019. januárban indított mérés óta.
17254681
Az előző hónapokban valamennyi fogyasztási hitel iránt nőtt az érdeklődés Bank360 kalkulátorának adatai szerint, augusztusban azonban visszaesés volt jellemző.
16106569
Néhány napja kezdődött el az eredetileg 2020-ra kiírt, de a járvány miatt elhalasztott foci EB. A nagy sportesemények a korábbi évek tapasztalatai szerint az új lapostévék iránti fokozódó keresletet jelentették, hiszen a rajongók minél jobb képminőségben szeretnék nézni a meccseket. Egy drágább készüléket lehet akár részletre is venni, ráadásul kamatmentesen, de nem árt körültekintőnek lenni az ilyen ajánlatokkal. Ugyanis lehetséges, hogy máshol annyival olcsóbban találjuk meg ugyanazt a modellt, hogy jobban megéri piaci hitellel megvenni.
14756044
A Bank360 kalkulátorainak adatai alapján összefoglaltuk, milyen fogyasztási hiteleket kerestek a felhasználók 2021. májusban.
14655115
Magyar sporttörténelem született az olasz országúti kerékpáros versenyen, a Giro d'Italián. 2021. május 13-án először vette át az összetett versenyt egy magyar kerékpáros, Valter Attila. Az ifjú sportoló így nemzetközi sikert ért el, ami itthon is fellendítheti a sportág iránti figyelmet. Milyen kerékpárt használ egy ilyen magas szintű eredményt elérő versenyző, és hogy juthatunk hozzá egy hasonló modellhez?
14297332
Egyedüli növekedést a gyorskölcsönök tudtak elérni, de nem teljesítettek rosszul a személyi kölcsönök sem, és bár az érdeklődés a januári csúcs óta folyamatosan csökken, így is jócskán felülmúlja a járvány előtti értékeket.
14255608
A Bank360 kalkulátorainak adatai alapján mutatjuk, milyen fogyasztási hiteleket kerestek a felhasználók 2021 márciusában.
13717963
A Bank360 februárban is megvizsgálta a kisebb összegű, fedezetlen hitelekre vonatkozó összehasonlításokat. Tavaly februárhoz képest jócskán megnőtt az ügyfelek hiteléhsége.
13049884
Személyi kölcsön, gyorskölcsön, autóhitel és hitelkiváltás terén is egyre aktívabbak a pénzügyileg tudatos igénylők. A Bank360 januári statisztikái alapján az is kiderül, hogy mekkora jövedelemmel keresik az ügyfelek a céljaikhoz ideális hitelt.
12520970
Januártól elérhetők a minősített fogyasztóbarát személyi kölcsönök. A jegybanki minősítés az 500 000 forint alatti hiteleknél nagy árváltozással járhatna, de egyelőre csak egy bank kínál ilyen hitelt.
12135485
Megnéztük, milyen lehetőségek közül választhatnak azok, akik az én elején keresnek kis összegű szabad felhasználású kölcsönt.
11846783
Ha idén még az ünnepek előtt kölcsön felvételén gondolkodunk, különösen nagy figyelmet kell szentelnünk arra, hogy milyen kondíciókkal veszünk fel személyi kölcsönt. Első körben azt is meg kell fontolni, hogy felvegyünk-e hitelt és mekkora összegben. Elsőre csábító, hogy a decemberi akciókat meglovagolva hitelből újítsuk fel a háztartási eszközparkot, ám ezt nagyon alaposan meg kell fontolni. Már azért is, mert a mostani kamatok a járványhelyzet miatt meghirdetett THM-plafon miatt az idén még alacsonyak, jövőre azonban magasabb lesznek.
11556119
Több bank is kínál olyan konstrukciót, amellyel egy nagyobb összegű hitelkártyás vásárlást fix részletekben fizethetünk vissza. Mik a feltételek és mik a buktatók? Mikor éri meg részletben fizetni? Mikor jobb gyorskölcsönt felvenni?
10759931
Szeretnél te is környezettudatosan élni és mindezzel még spórolni is? Ha nem elégszel meg annyival, hogy becsatlakozol a műanyagmentes július egyik kihívásába, de annyival se éred be, hogy szelektíven gyűjtöd otthon a szemeted, akkor ideje szintet lépni! Összegyűjtöttünk néhány tippet, trükköt és ötletet, aminek segítségével te is egy kis idő-, energia- és pénzbefektetéssel máris növelheted a megtakarításaidat!
9682673
Fokozatosan visszatérhetünk hazánkban a korábban megszokott életünkhöz, de a koronavírus miatti gazdasági leállás komoly hatással volt sok család pénztárcájára, ami épp a normális élet gátja lett. Bemutatunk néhány lehetőséget, hogyan lehet a leggyorsabban kijutni a szorult helyzetből.
9277526
A koronavírus miatt sokan kerültek bajba az elmúlt hónapokban, és bár lecsengőben van a járvány, egyelőre nem látni, mekkora károkat okoz az egyéni háztartásoknak a kieső vagy csökkenő jövedelem. Mindenesetre egyfajta újabb csapásként élhetik meg azok az ügyfelek a helyzetüket, akik a munkájuk elvesztése mellett új források bevonására kényszerülnek, hiszen a rendszeres jövedelem megszűnése vagy csökkenése a hitelképességet is meghatározóan érinti.
9276821
A fogszabályozás komoly elhatározást kíván. A kezelés hosszadalmas és kellemetlen, az ára pedig meglehetősen borsos lehet. Alaposan meg kell fontolni, belevágunk-e, mert félúton abbahagyni nem érdemes. Az olyan, mintha el sem kezdtük volna, akkor pedig kár volt beleölni az időt és a pénzt.
4449015
A Provident rövid futamidejű, kedvezményes gyorskölcsönt kínál az ügyfeleinek. Az új akciós ajánlat legfőbb jellemzője az egyszerű igénylés és az alacsony, mindössze 7 százalékos THM. Összefoglaltuk a kedvezményes Provident gyorskölcsön részleteit, és összehasonlítottuk más gyorskölcsön ajánlatokkal is.
3793155
A KATA-s létnek sok előnye van, főleg az egyszerű adminisztráció, a hátrányok között viszont az elsők között a bonyolult hiteligénylést szokták említeni. Ennek az az oka, hogy ha egyéni vállalkozóként veszel fel hitelt magáncélra, akkor az alapfeltételek mellett bizonyos extra elvárásoknak is meg kell felelned. Megnéztük, milyen feltételei és buktatói vannak a hiteligénylésnek KATA-sként.
3711015
Nem várt kiadásod van, amivel nem tudtál előre számolni? Sürgősen pénzre van szükséged, de nem tudod, honnan teremtsd elő? Ezekre az esetekre nem árt, ha rendelkezel egy kis vésztartalékkal, de tudjuk, hogy erre sajnos nem mindig van lehetőség. A záloghitel ezekben a helyzetekben kínál megoldási lehetőséget. Utánajártunk, milyen feltételekkel.
2159580
Három napos villámakciót hirdetett a Cetelem, az igénylés a mai naptól indul és csütörtökig tart. A pénzintézet 6,9 százalékos kamat mellett kínál személyi kölcsönt. Megnéztük a feltételeket, de arra is kíváncsiak voltunk, hogyan teljesít a Cetelem „Csak most!” kölcsöne a többi hiteltermékhez képest.
1907852
Ahogy minden évben, úgy most is ezekben a napokban néz szeme több ezer család azokkal a pénzügyi kihívásokkal, amelyeket a tanévkezdés jelent. A nyaralás után hirtelen megnövekedett kiadások bizony rengeteg háztartás pénztárcáján hagy nyomokat. Megtakarítás híján a többség személyi kölcsönből fedezi az átmeneti pénzügyi nehézségeket, és így szerzi be a gyermekek számára szükséges eszközöket a tanévkezdéshez. Megnéztük ezért, hogyan választhatjuk ki a legjobb kölcsönt, mire kell figyelnünk és milyen ajánlatokkal találkozhatunk a pénzintézeteknél 2018-ban.
1804535
Apropó Kölcsön néven érhető el mától a Provident kínálatában az új személyi kölcsön, amely bizonyára sokak kedvence lehet a nagybevásárlással tetézett szeptember eleji tanévkezdés során. Megnéztük, hogyan igényelheted te is az új hitelt, milyen feltételeket kell teljesítened, ha az Apropó kölcsönre van szükséged, és található-e jobb ajánlat a piacon.
1787129
Rég elmúltak már szerencsére azok az idők, amikor napokat, sőt heteket kellett várni arra, hogy megkapjunk egy személyi kölcsönt, amikor a legrövidebb idő alatt lett volna a legnagyobb szükségünk rá. A hiteligénylés idegőrlő folyamata felgyorsítható, az ehhez szükséges lépéseket pedig te is megismerheted!
574280
A korábbi Nullajó hitel után most itt az Extrajó kiegészítő kölcsöne a Providentnek. A legnagyobb vonzerő maradt: a THM továbbra is 0 százalék, tehát a kölcsönt teljesen ingyenes. Megnéztük, van-e apróbetűs rész.
531116
Ilyen még nem volt Magyarországon: megjelent az első személyi kölcsön 0 százalékos THM-mel, tehát egy fillérünkbe sem kerül, ha felvesszük a Provident Nullajó Kölcsönét.
458798
Nincs könnyű dolga annak a családnak, ahol szeptemberben visszatér az iskolapadba a gyerek: az iskolakezdésre szánt összeg tavalyhoz képest enyhén emelkedett a Budapest Bank felmérése szerint. Idén a gyermek korától függően átlagosan 44 és 142 ezer forintos költséggel számolnak a magyar családok gyermekenként. A tanévkezdési kiadások a felsőoktatásban és középiskolában tanulóknál nőttek, az általános iskolásoknál csökkentek.
343364
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!