Nyári lakástakarék akció a Bank360-nal

Lakástakarék akció a Bank360-nal: legyen ingyenes a számlanyitás és spórolj akár 60 000 forintot

Nyári lakástakarék akció a Bank360-nal

Lakástakarék akció a Bank360-nal: legyen ingyenes a számlanyitás és spórolj akár 60 000 forintot

Veres Patrik
2018-07-02 Frissítve: 2022-01-18
2018-07-02 Frissítve: 2022-01-18
1516766


Ma minden kétséget kizáróan az egyik legjobb megtakarítási lehetőség a lakástakarék, hiszen a félretett pénzed után az állam 30 százalékos támogatást biztosít, évente akár 72 000 forintot. A lakástakarék ideális, ha lakást vásárolsz, építesz, felújítasz vagy korszerűsítesz, hiszen a megtakarítással és a lakástakarék mellé felvehető hitellel összegyűjthető akár 7 600 000 forintot teljes egészében felhasználhatod ezekre a célokra.
 

Mégis van egy igen jelentős hátráltató tényező, ami miatt nem rohan mindenki egyenesen megkötni a szerződést. Ez az akadály nem más, mint a számlanyitási díj, ami neked is problémát jelenthet. A lakástakarékpénztárak ugyanis 1 százalékos díjat számítanak fel a szerződéses összeg alapján, ami egy 10 éves futamidőre kötött 20 000 forintos havi megtakarítással járó szerződés esetében 76 000 forint, amelyet ott helyben, a számlanyitáskor kell letenned az asztalra. Ráadásul, ha több számlát nyitsz – mivel közeli hozzátartozók esetén erre is van lehetőséget, így több pénzt használhattok fel lakáscélra – a számlanyitási díj is többszöröződik.
 

Van azonban megoldás, hogy ne kelljen egy kisebb vagyont otthagynod, és meg is mutatjuk, mit kell tenned, hogy a tárcádban maradjon a több tízezer forint!
 

Kerüld el lakástakarék számlanyitási díját: nyitási akció 60 000 forint értékben
 

Szerencsére a lakástakarékpénztárak időről-időre akciókat hirdetnek, amikor kedvezményes, vagy teljesen ingyenes a számlanyitás, így megspórolhatod a számlanyitás díját.
 

Ebben segít most neked a Bank360 időszakos lakástakarék akció, amellyel akár 60 000 forint értékű kedvezményben részesülhetsz. Új akciónkkal nem, hogy ingyenes lesz neked a lakástakarékszámla-nyitás, de még 40 000 forint értékű ajándékot is kapsz! Erről van szó:
 

  • A Bank360 most visszaadja neked Erzsébet-utalvány formájában számlanyitás teljes díját, azaz gyakorlatilag ingyenessé tettük a számlanyitást! A számlanyitás díja 20 000 forint, ezt kapod meg utalvány formájában.
  • Azért, hogy méltó módon megünnepelhess egy jó döntést, adunk neked egy 40 000 forint értékű wellness-utalványt is, hogy még fejedelmibb legyen idén a nyaralás!
     

Érdekel az idei nyár legjobb lakástakarék-akciója? Olvasd el a részleteket és add meg elérhetőségeidet, hogy már júliusban megkezdhesd a takarékoskodást!
 

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen a lakástakarék-kedvezmény?
 

Ahhoz, hogy te is spórolhass a Bank360 60 000 forint értékű kedvezményével, nincs más dolgod, mint kötni egy lakástakarékszerződést az alábbi feltételekkel:
 

  • Válaszd az Erste Lakástakarékot a Bank360 kínálatából, hiszen az Ersténél most mindössze egy havi betétnek megfelelő összeg a számlanyitás díja.
  • Köss legalább 8 éves futamidejű szerződést, hogy hosszú időre biztosítsd a még 30 százalékos állami támogatást (amit lehet, hogy hamarosan csökkentenek)
  • Válaszd a 20 000 forintos rendszeres megtakarításd, hogy megszerezhesd a maximális állami támogatást évente.
  • Ne feledd! Több szerződés után több utalvány jár, ráadásul a megtakarításokat közös célra is felhasználhatjátok, ha közeli hozzátartozóra kötöd a további lakástakarékokat.
     

A legfontosabb, hogy mindezeket időben tedd meg, hiszen már csak néhány napig érheted el a kedvezményt! Ennyi időd maradt még, hogy megkösd a szerződést a 60 000 forint összértékű ajándékokért:
 

 

Miért pont az Erste? Miért pont a Bank360?
 

  • A Bank360 lakástakarék kalkulátor segítségével is láthatod, hogy a legalacsonyabb számlanyitási díjat az Ersténél érheted el 8 és 10 éves futamidejű ajánlatokat összehasonlítva. Máshol ez az összeg akár 76 500 forinti is lehet.
  • A piacon elérhető egyik legmagasabb hozamot kínálja az Erste Lakástakarék megtakarítása, teljes biztonság mellett (hiszen a pénzedet OBA-garancia védi)
  • A Bank360 több száz ügyfele már megtakarít és kihasználta lakástakarék-akciónkat
  • Kalkulátorainkkal objektív, megbízható képet kaphatsz részrehajlás nélkül arról, hogy melyek a legjobb pénzügyi termékek Magyarországon.
     

Lecsapsz a 60 000 forint értékű utalványra? Ne habozz, kattints és add meg az elérhetőségedet, hogy felkereshessünk!
 

Hogyan lehet neked is lakástakarékod a leggyorsabban?
 

Láthatod, hogy már nincs túl sok időd, hogy kihasználd a ritka alkalmat és 60 000 forintot spórolj a lakástakarék szerződéseddel. Mindazonáltal mi a Bank360-nál arra buzdítunk, hogy gondold át alaposan, hogy lesz-e legalább 8 év múlva olyan lakáscélod, amire felhasználhatod az összeget. Érdemes például
 

  • félretenni a gyerekeknek egy saját otthonra
  • 5 évente renoválni a lakást, hogy megtartsa az értékét és ugyanaz a szerethető családi fészek maradjon
  • felújítani, korszerűsíteni, például a fűtésrendszert, hogy többet spórolhass a rezsin
  • vagy betörleszteni az évtizedekre felvett lakáshitelbe a megtakarítás összegét (igen, a lakástakarékkal a hitel előtörlesztése is megengedett)
     

Ha az időtáv egyezik a céljaiddal és kihasználnád 2018 egyik legjobb számlanyitási akcióját, jöhet a szerződéskötés. Nincs más dolgod, mint otthonról, kényelmesen a számítógépen vagy mobilon keresztül megadni az elérhetőségeidet, a többit pedig bízd ránk! Kollégáink hamarosan felkeresnek, hogy választ adjanak a felmerülő kérdéseidre, ha pedig minden egyértelmű számodra, a szerződést is megköthetitek.
 

A te dolgod onnantól már csak annyi, hogy megünnepelj egy jó döntést egy kiadós nyári wellness-pihenéssel!
 

 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!