A csúcsra járó infláció meglátszik a vásárlásokban. A legfontosabb árukból kevesebbet vásároltunk, csak az árstopos üzemanyagot vittük úgy, mint az (ársapkás) cukrot. Egy európai kutatás megmutatta, hogyan spórolnak a magyarok.
30997256
Már a csütörtöki nyitástól alkalmazniuk kell(ene) a boltoknak az új árstopot a krumplira és a tojásra. Az erről szóló szerda éjszakai rendelet értelmezéséhez kell egy kis madártani ismeret is.
30270365
Ha a jelenleg rögzített árú termékeket és szolgáltatásokat piaci áron vásárolnánk, akkor a GKI szerint 19 százalékponttal lenne magasabb az áremelkedés. Ez közel 31 százalékos inflációt jelentene. 
28304684
Sietnie kell annak, aki még élelmiszert akar venni SZÉP-kártyára. Ha a kormány az utolsó pillanatban nem hosszabbítja meg a határidőt, akkor az pénteken lejár.
28043033
Az árstopok októberig kitolása mellett a kamatstop és a hitelmoratórium december 31-ig tartó meghosszabbítása mellett döntött a kormány. Az intézkedéssel, legalábbis az év végéig azok járnak a legjobban, akik minden győzködés ellenére sem fixesítették a változó kamatozású lakáshitelüket az elmúlt fél évben sem.
26525324
Új szabályokat vezetett be csütörtök éjszaka a kormány az üzemanyagok értékesítésére. Ennek értelmében a nagy teherautóknak, kamionoknak már piaci áron értékesíthetik a dízelt a kutak. Az intézkedés az átlagautós nem érinti, de a szállítás magasabb költsége beszivárog a fogyasztói árakba. A csökkentett jövedéki adó okozta állami bevételkiesés pedig közvetve mindenkinek pénzébe kerül.
19632367
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!