Megnéztük, hogy most mekkora törlesztőrészlettel vehetünk fel 1, 3 és 5 millió forintos kölcsönt autóvásárlásra, ha alacsony vagy magasabb a jövedelmünk. Nagyobb hitelösszegnél már több ezer forint különbség lehet a havi törlesztésben attól függően, hogy mennyit keresünk.
35088235
Tíz év alatt meghétszereződött a nagy teljesítményű személyautók száma Magyarországon, az általuk okozott káresetek pedig több mint négyszeresükre ugrottak. A közutak rémei tavaly is a pótkocsis kamionok voltak, ezek okozták saját hibájukból a legnagyobb károkat. A személyautók közül a legnagyobb teljesítményűek a legveszélyesebbek, de a nagymotorosok még náluk is nagyobb rombolásra képesek - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adataiból.
33968342
Autópiacon csak az a biztos, hogy minden drágább, különösen a használt jármű. Megnéztük, mire számíthat az, aki autóhitelből akar használt vagy új kocsit venni.
20964157
Hiába a kilábalás a válságból, a személygépkocsi-értékesítést a nyáron még egyáltalán nem érte el ez a fellendülési hullám.
16151098
Egy autó mindenkinek mást jelent: praktikus munkaeszközt, kényelmet a nagybevásárlásnál vagy egy régóta dédelgetett álmot, hogy csak néhány példát említsünk. A használatával sok időt és energiát spórolhatunk meg, így nem véletlen, hogy előbb vagy utóbb eljön az életben az a pillanat, amikor felmerül bennünk az igény egy saját járgányra. Erre a célra általában néhány százezer forinttól több millió forintig áldoznak, aminek a finanszírozásához sok esetben megoldást jelenthet egy kedvező autóhitel.
1902482
A tél beálltával nagyon érdemes elgondolkodni azon, hogy sokat megélt autódat lecseréld egy jól felszerelt, fiatalabb vasra, elvégre a biztonság az első. Ha érzed, hogy valami már nagyon nincs rendben az autóddal és a folyamatos szervizelés is csak pénzkidobásnak tűnik, egy új vagy használt autó vásárlása jobb befektetés lehet. A Bank360 autóhitel kalkulátora abban is segít, hogy megtaláld ehhez a legjobb kölcsönt, önerő és fedezet nélkül.
640607
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!