A bankoknak a honlapjaikon is be kell mutatni, hogy az ügyfelek hogyan védekezhetnek a kibercsalások ellen, május 15-ig pedig azokat is külön figyelmeztetniük kell, akik meghatalmazást adtak a bankszámláikhoz.
38291689
Naponta záporoznak ránk azok az üzenetek, telefonok, amelyekkel az internetes csalók ki akarják söpörni a bankszámlánkat. A módszereik egyre kifinomultabbak, de néhány alapvető szabály betartása megvéd bennünket a pénzünk elvesztésétől. Nézd meg a hat legfontosabbat!
37275214
Három év alatt a 19-szeresére nőtt a bankkártyás károk értéke. A banki átutalásos csalások összege és száma az utolsó negyedévben több volt, mint tavaly egész évben. Jobban teszi minden banki ügyfél, ha nagyon vigyáz a bankszámla- és bankkártyaadataira.
36361657
Egyre többen és többször használják külföldön a bankkártyájukat, és indulnak útnak minimális készpénzzel. Ha azonban elveszik a kártya, vagy ellopják, akkor ilyenkor szorult helyzetbe kerül az utazó. A sürgősségi pótlás drága, gyakran nincs is rá lehetőség, gí mindenképpen érdemes erre is gondolni utazás előtt. 
33613079
Nyaralni azért megyünk, hogy kipihenjük magunkat, feltöltődjünk, élményeket szerezzünk. Ha azt akarjuk, hogy ez így is történjen, érdemes betartani néhány pénzügyi aranyszabályt.
28115870
A vakációt tervezők130 ezer forinttal többet szánnak nyaralásra, mint a Covid-járvány előtt. A nyaralást tervezők aránya is nőtt, és többségüknek már természetesen, hogy utasbiztosítást is kötnek ilyenkor.
26591735
Pörög az elektronikus bankolás és a kártyahasználat, de sokan nem igazítják a pénzügyi szokásaikhoz a számlacsomagjaikat, holott ezzel spórolni tudnának maguknak.
25797028
Sehol nem találod a bankkártyád? Elvesztetted, esetleg ellopták? Mutatjuk, melyik banknál hogyan tudod leggyorsabban letiltani.
20138752
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!