A pénzüket az infláció ellen védő ügyfelek kitömték profittal a brókercégeket. A befektetési szolgáltatók kilenc hónap alatt csaknem akkora nyereséget értek el, mint tavaly egész évben. Több százezren nyitottak értékpapírszámlát, és ezek közül sok landolt a brókercégeknél.   
36163993
Rekord nyereséggel zárták az első félévet a brókercégek. Az idei év nyugisabb a tavalyinál, de az ügyfélszámlák száma gyarapodik, még a NYESZ-t is el tudják adni a befektetési vállalkozások az infláció és az adóemelés ellen védekezőknek. 
34410239
Az extraprofitadót megúszták a befektetési vállalkozások, pedig ezek a cégek voltak azok, amelyeknél igazán beütött a háború után az extraprofit. A forgalom megnőtt, a spekulánsokat a tranzakciós illeték sem tartotta vissza, és maguk a brókerek is ügyesen tették meg tétjeiket a piacokon.
31665125
A Gránit Bank 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a az Equilor Befektetési Zrt.-ben, amely a hazai piac egyik legjelentősebb befektetési szolgáltatója és brókercége.
28842242
Egyesül a Random Capital és az Erste Befektetési Zrt., amivel a Budapesti Értéktőzsde legnagyobb forgalmú hazai brókercége jön létre. Ketten együtt 330 ezer ügyfélszámlán 3000 milliárd forint vagyon kezelnek.
28787732
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!