Akár 20 perc alatt személyi hitelhez juthatnak az ügyfelek a Cofidisnél, elég hozzá, ha náluk van a mobiltelefonjuk és a személyi igazolványuk. A hitelképességet ugyanis automatikusan tudja ellenőrizni a bank PSD2 irányelvnek köszönhetően, amivel várhatóan egyre több bank él majd, ez pedig jobb helyzetbe hozza az ügyfeleket. 
34881454
A magyarok háromnegyedének hiányos a családi kasszája. A válsághoz ugyanakkor alkalmazkodnak: egyre többen keresik az akciós ajánlatokat és a vakációra is spórolnak – derült ki a Cofidis kutatásából.
33559793
Folytatódik a fúziós hullám a magyar hitelpiacon: Cofidis megvásárolja az itteni Cetelem Bankot. A két francia cég üzlete különösen az áruvásárlási hitelekben jelent majd nagy koncentrációt, de a fogyasztási kölcsönök teljes piacán is jelentősebb szereplő jön létre az akvizícióval. 
33157358
Ahogy ma már szinte minden hitelintézetnél, úgy a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldás lehet az anyagi problémáidra, akár hirtelen felmerülő orvosi kiadásról vagy egy rosszkor tönkrement autóalkatrészről. Ha van jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged. Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, elmondunk mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.
1338239
A Cofidis nemrég rukkolt elő a hiteligénylésnél használható videós azonosítással. Az innováció segítségével chaten keresztül beszélhetünk az ügyintézővel és így azonosíthatjuk magunkat a folyamat során. Felejtsd el a sorban állást, még a fiókba sem kell elmenned! Most lépésről lépésre mutatjuk meg, hogyan kaphatsz kölcsönt a neten keresztül.
506441
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!