Aki nem akar fölöslegesen fizetni a bankjának, annak érdemes időről időre összehasonlítani a bankszámla ajánlatokat. Ezt ma már egy kalkulátorral néhány perc alatt megteheti, a váltással kapcsolatos átállításokat pedig megcsinálja helyette az új bankja.
35208190
Az önköltséges képzésekre felvett hallgatók több mint fele nem iratkozik be az egyetemre, mert túl drágának tartja a képzést - derült ki az OTP Bank friss felméréséből. Bár az ilyen diákok komoly hátrányból indulnak a többi juttatást illetően is, ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondaniuk álmaik képzéséről.
34658413
Az albérletek iránti keresletet fokozza, hogy az idén a tavalyinál jóval több, 95 ezer új hallgatót vettek fel felsőoktatási intézménybe, minden másodikat vidéki egyetemre. Megszaporodtak a diákokat megszólító lakáshirdetések, megmutatjuk az árakat az egyetemi városokban.
34043069
Júliustól a diákhitelt igénylő hallgatók már csak négy bank közül választhatnak, ezek valamelyikénél kell diákhitel számlát nyitniuk. Az OTP, az Erste, a Gránit és az MBH a kötelezően ingyenes szolgáltatásokon túl is ad kedvezményeket. Van, ahol több tízezer forintos jóváírással csábítják a diákokat, akár olyanokat is, akiknek már van ilyen számlájuk máshol. Összefoglaltuk az új diákhitel számlák legfontosabb feltételeit és kedvezményeit.
33801113
A diákhitel mellé nyitható bankszámlák az ingyenesség terén még a hagyományos diákszámlákra is rálicitáltak. Számos extra kedvezményt kínálnak, így versenyeznek a fiatalok kegyeiért. A hagyományos diákszámlák kondíciói persze továbbra is kedvezőek, és olyan bank is van, ahol a diákhiteles számlához kapcsolódó kedvezményeket diákhitel nélkül is elérhetők.
34008998
Egy, a kormany.hu oldalán közzétett jogszabálytervezet szerint a következő tanévtől csak azok a diákok vehetnének fel szabad felhasználású diákhitelt, akik Diákhitel számlát nyitottak az arra jogosult pénzintézetnél. Hogy ez melyik bank lesz, az később derül ki, és pályázni kell rá.
30106904
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!