Hazánkban Debrecen lakosságával megegyező számú ember él fogyatékkal. Ők ugyanúgy szeretnének banki szolgáltatásokat igénybe venni, mint bárki más. A Pénzkérdés legújabb adásában egy látássérült férfinak segítenek a szakértők a modern eszközök biztonságos használatában, hogy ne élhessen vissza más a helyzetével.
37550728
A magyar ügyfelek többsége már használ internet- és mobilbankot – állapította meg a Gránit Bank felkérésére készített kutatás. A megkérdezettek kétharmadának van internetbankja, 58 százalékuk pedig mobilapplikációval, okostelefonon is intézi a pénzügyeit.
32357747
Folytatódott a kamatemelés a személyi kölcsönöknél. Az ünnepek előtt két nagybank emelt, amit 2022 elején két újabb követett. A folyamat lassabb ugyan, mint a lakáshiteleknél, de várhatóan januárban lesznek még hasonló lépések.
18132133
A pandémia elérte azt, amit sok rábeszélés és kampány sem tudott.
17885650
Szinte minden jelentősebb lakossági banki folyamat az online térbe költözött az elmúlt közel egy év alatt. Mostanra szinte minden bank kínál online számlanyitást vagy személyi kölcsönt, de lakáshitelért is csak egyszer kell már bemenni a fiókba. Körkép.
13489072
A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként októbertől már egy sor digitális módon is azonosíthatjuk magunkat, hogy akár otthonról, biztonságosan is bankolhassunk.
10223429
Mit tehetünk, ha banki ügyeket intéznénk, de a lehető legkevesebb emberrel és fertőzésveszélyes eszközzel akarunk érintkezni? A Bank360.hu összegyűjtötte a lehetőségeinket.
7342057
Az MKB meglépte azt, amire olyan sokan vártak: a mai naptól a bankfiók közelébe sem kell mennünk, az interneten, videóchaten keresztül nyithatunk bankszámlát a pénzintézetnél. Ha ez nem lenne elég, az egészet megfejelték egy 0 forintos számlával is.
256640
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!