Menekülnek az adó elől a befektetők, sorra nyitják a tartós befektetési számlákat. Az infláció elleni védekezés érdekében az értékpapírszámlák száma kevesebb mint három év alatt 350 ezerrel nőtt. A lakosság kedvencei az állampapírok és a befektetési alapok. 
35598604
A parlamentnek benyújtott adótörvénycsomagból kiderül, hogy olyan ideiglenesnek mondott terheket is állandóvá tesz a kormány, amelyeket az extraprofitadó részeként eredetileg csak 2022-re és 2023-ra vezetett be. Ilyen az értékpapírügyletekre is kivetett tranzakciós adó, a kiterjesztett népegészségügyi adó, valamint a repülőjegyadó - derül ki a Bank360.hu összefoglalójából.
33249026
Minden olyan vállalkozás számára kötelező a LEI-kód használata, amely befektetési számlát vezet, függetlenül attól, köt-e ügyleteket. A LEI-kód nélkül nem lehetséges a tőzsdei kereskedés. A szolgáltatás szabadáras, jelentős különbségek vannak a regisztrátorok között. Elmondjuk a részleteket.
10134488
Értékpapírba fekteted a pénzed, vagy ilyen terveid vannak a jövőre nézve? Bárhogy is alakulnak a pénzügyeid, érdemes bizonyos időközönként szemmel tartani a folyamatokat. Ha értékpapír tulajdonos vagy, ezt akár online, percek alatt megteheted, mióta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján elérhetővé váltak az ezzel kapcsolatos információk.
2523606
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!