Ezen a télen sem lehetett megverni Ausztriát a magyar utazóknál, akik közül viszont már többen mentek városnézésre, mint síelni. A téli üdüléseink rövidebbek voltak, mint a nyáriak, a gyors online biztosításkötést pedig már közvetlenül indulás előttre hagyjuk.
37878751
A vízi sportok szerelmeseinek nem kell messzire utazni, ha sportolni szeretnének, itthon és a környező országokban is számos helyen hódolhatnak szenvedélyüknek, ráadásul egyre több tevékenység közül választhatnak. A hobbi- és extrémsportok azonban soha nem veszélytelenek, ezért utasbiztosítás nélkül nem érdemes útnak indulni. Mielőtt bármelyik biztosítást megkötnénk, érdemes átnézni a feltételeket, ugyanis a vízisportok terén számos különbséget találhatunk a csomagok között.
33157070
Végre itt a tavasz és vele a jó idő, ami csábít a hétvégi kirándulásokra, akár külföldre is. A program lehet városnézés vagy valamilyen extrém sport is, ezekre azonban nem ugyanúgy térítenek a biztosítók, sok esetben kiegészítő sport biztosításra is szükség lehet. Összefoglaltuk, mire érdemes odafigyelni, mielőtt biztosítást kötünk egy tavaszi külföldi kirándulásra.
32029661
A nyaralás, pihenés megszervezése néha nem egyszerű, sokszor a helyszínen dől el, milyen szórakozási lehetőségek közül lehet választani, illetve milyen aktív pihenésre van lehetőségünk. Elképzelhető, hogy a nyaralóhelyen kipróbálhatjuk a kite-ozást, a vízisít vagy túrázhatunk a hegyekben. Talán nem azonnal jut eszünkbe, mégis fontos lehet: ezeket a tevékenységeket vajon fedezi az utasbiztosítás? És ha nem, akkor tehetünk ezzel bármit?
10095836
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!