Közzétették a bankok, hogy a kamatplafon bevezetése után október 9-től milyen feltételekkel adnak lakáshitelt és Kamatplafont alkalmaznak a bankok 2023. október 9-től a lakossági lakáshitelekre és a vállalati forgóeszközhitelekre. A lakáshitelek maximális THM-je ez alapján 8,5 százalék, 2024. január 1-től pedig már csak 7,3 százalék.
35069371
Alig három héttel az indulás után fel kellett függeszteni a hitelkérelmek befogadását, mert kimerült az Exim Baross Gábor Újraiparosítási Forgóeszközhitel alprogramja. A többi alprogram még elérhető a vállalatok számára.
31689386
Sorozatunkban egyenként mutatjuk be az NHP Hajrá felhasználási területeit, azok jellemzőit és kritériumait. Az egyes hitelcélokhoz eltérő feltételrendszer, hitelösszeg és futamidő kapcsolódik, ebből következően pedig más kizáró okok kapcsolódhatnak hozzájuk. Jelen cikkünkben azt járjuk körbe, hogy miként lehet forgóeszközök finanszírozására használni az NHP Hajrát.
11435474
A forgóeszközhitel rövid vagy középtávú célra igényelhető hitel. Amint a neve is mutatja, azt a célt szolgálja, hogy a vállalkozás olyan eszközökre használja fel a hitelt, amelyek rövid távon, nagyjából 1 évig vesznek részt a termelési folyamatban. A Bank360.hu összegyűjtötte, milyen lehetőségei vannak egy vállalkozásnak, ha ilyen kölcsönre van szüksége.
10431167
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!