Október nemcsak a hangyányival 10 százalék alatti inflációt hozta el, hanem az Ersténél már a 10 százalékos bővülést is a lakossági hitelekben. Nagy szó ez az idén, mert a a lakáskölcsönök padlót fogtak, a babaváró is csak mostanra tért magához, még a személyi kölcsönt tartotta magát a legjobban 2023 eddigi hónapjaiban.
35689957
Nagyon nem mindegy mekkora fizetéssel kell felvenni kisebb összegű kölcsönt például egy váratlan kiadásra. Az átlagbérre a minimálbérnél barátságosabban hiteleznek a bankok.
23648293
Szomorú történetet osztott meg velünk egy olvasónk: magát egy hazai bank munkatársának kiadó személy pénzt csalt ki tőle, amiért cserébe gyors hitelfolyósítást ígért neki, amiből nem lett semmi. Mit lehet tenni ilyen helyzetben, és ami még fontosabb: hogyan lehet megelőzni, hogy mi is csalók áldozatává váljunk?
18862168
Egy életre szóló ajándék, egy új autó vagy sürgős javítás? Egy személyi kölcsön számos helyzetben a segítségünkre lehet. Utánajártunk a Bank360 hitelkalkulátor segítségével, hogy milyen feltételekkel lehet felvenni egy és hárommillió forint személyi kölcsönt, fix kamatozással.
17339878
A zöld hitel egyik nagy előnye a maximum 2,5 százalékos ügyleti kamat, ennek köszönhetően ugyanis a thm is jóval alacsonyabb a piacon elérhető többi hitel átlagos hiteldíjmutatójánál. Az igényléshez kapcsolódó költségekkel azonban számolni kell.
17185012
A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések egy része 2021. júniusig velünk marad, a hiteltörlesztési moratóriummal ugyanis az adósok egy része továbbra is élhet. A THM-plafon azonban 2020. végén véget ér, januártól ismét a bankok által megszabott kamatok közül választhatnak az igénylők, ha fogyasztási kölcsönt vesznek fel. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy megéri-e most felvenni a kölcsönt a kedvezményes THM-mel, illetve, hogy mire számíthatnak jövőre, akik jelenleg THM-plafonos hitelt törlesztenek.
10925942
Egy párkapcsolatban számos kérdés felmerülhet, amelyek a pénzzel kapcsolatosak. Ezekről minden esetben érdemes nyíltan és őszintén beszélni egymással, ellenkező esetben hamar a konfliktusok melegágya lehet. Cikkünkben olyan szituációkat gyűjtöttünk össze, amelyek problémát okozhatnak egy alakuló kapcsolatban, illetve arra utalnak, ideje leülni, és átbeszélni az anyagiakat.
10653893
Egy ingatlan megvásárlása sokak számára csak lakáshitellel lehetséges. Éppen ezért fontos, hogy még jóval az igénylés előtt elkezdjünk dolgozni azon, hogy minden kritériumnak megfeleljünk. A Bank360.hu megnézte, mik azok a buktatók vagy helyzetek, amikor a hitelkérelmünket elutasíthatja a bank a hitelbírálat során és ezt hogyan kerülhetjük el.
9894998
Az adós jellemzően az a személy, aki a kölcsönt, hitelt elsődleges aláíróként felveszi. Ha az ő jövedelme és vagyona nem ad a pénzintézetnek elegendő biztosítékot arra, hogy a visszafizetés a megfelelő ütemben teljesül, bevonnak a szerződésbe egy vagy akár több adóstársat vagy kezest is.
7673641
Lejárt személyi iratok, olvashatatlan szkennelés, hiányzó napok a bankszámla kivonatból... Nem is gondolnánk, hány apró dolgon elcsúszhat a hiteligénylés. Ráadásul van, ami több tízezer forintba fáj. Itt a 10 leggyakoribb ok, ami miatt késhet a hitel!
3844614
Személyi kölcsönre van szükséged, de bizonytalan vagy az igényléssel kapcsolatban? Nem tudod, milyen dokumentumokra, milyen fizetésre van szükség? Kaphatsz-e egyáltalán hitelt? Összefoglaltunk mindent, amit a személyi kölcsön igénylésről tudnod kell, hogy magabiztosan, a részleteket ismerve vehess fel kölcsönt a banktól.
545465
Itt van az ősz, itt van újra, s vele a személyi kölcsönök is megérkeznek a családokhoz. Nincs megállás, tovább nő a hitelfelvevők száma a bankok beszámolója szerint. Ráadásul a szeptember egyébként is kényes szokott lenni, hiszen jócskán leterheljük ilyenkor a tárcát. Tanulj a többiektől: ezekre használják fel a kölcsönt a magyarok az őszi időszakban.
388892
A hirtelen felmerülő kiadásokat nem vagyunk képesek mindig zsebből finanszírozni. Amikor nincs vésztartalékunk és a család vagy a barátok sem tudnak kisegíteni, akkor húzhat ki a bajból egy személyi kölcsön, amelyet segít áthidalni a váratlan pénzügyi nehézségeket. Most megmutatjuk, hogyan érdemes kiválasztani legjobb személyi kölcsönöket, hogy ne kelljen az anyagiak miatt aggódnod.
307532
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!