Az egyre melegebb nyarak miatt a bérlők és a vevők számára fontosabb szempont lett az ingatlan megfelelő hűtése, lehetőség szerint úgy, hogy közben a költségek se szálljanak el. Megnéztük, mennyire hangsúlyos a hirdetésekben a klíma és mennyit ér.
40576900
Sok családnál az augusztusi fizetés jelentős részét elviszi az iskolakezdés költsége. Ezeket a tanácsokat megfogadva olcsóbban megúszhatók a kiadások, és még hitelfelvétellel sem borul fel a családi kassza.
40575427
A nagy egyetemi városokban az albérletek és a lakások ára is nőtt, de nagy az eltérés attól függően, hogy hol keresnek kiadó vagy eladó lakást a frissen felvett fiataloknak. Van, ahol a saját ingatlan rövid időn belül megtérülhet, ha megosztják másokkal.
40575421
Már látszik a fordulat az ingatlanpiaci adásvételek számában és a lakásárak emelkedésében, amiben a csökkenő kamatok és emelkedő támogatások játszották a legnagyobb szerepet. A lakásépítések száma azonban az idén is csökkenhet.
40513192
Szobák és félszobák 30-50 ezer forintért, garzonok 100 ezertől - ezek az árak várják a most felvetteket a nagy egyetemi városokban. Aki jó albérletet akar, annak érdemes sietni, de nem érdemes elsietni, jól teszi, ha először alaposan átnézni a kínálatot.
40141723
A következő hetekben több ezer fiatal költözik el otthonról, és kezdi meg az egyetemi, főiskolai tanulmányait. Összefoglaltuk, mire érdemes figyelni a lakásbérleti szerződés aláírása és a beköltözés előtt a diákoknak, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetéseket.
34241567
Az albérletek iránti keresletet fokozza, hogy az idén a tavalyinál jóval több, 95 ezer új hallgatót vettek fel felsőoktatási intézménybe, minden másodikat vidéki egyetemre. Megszaporodtak a diákokat megszólító lakáshirdetések, megmutatjuk az árakat az egyetemi városokban.
34043069
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!