Az egekbe szöktek az elmúlt egy-két évben a vállalkozások energiaszámlái is. A Pénzkérdés új adásában arra keressük a választ, hogyan csökkenhetők a rezsiköltségek, mik a tipikus hibák az energetikai korszerűsítésnél.
37221607
Környezettudatosság és fenntarthatóság - napjaink fontos hívószavai ezek, amelyekre a hitelintézetek nemcsak a saját befektetéseikkel összefüggésben reagálnak egyre többször, hanem a lakosságnak nyújtott szolgáltatások kialakításánál is figyelembe veszik ezeket. Több jelzáloghitel is elérhető ugyanis a piacon, amelynél kifejezetten az ingatlan energetikai fejlesztése miatt vehetünk igénybe plusz kedvezményeket. Összegyűjtöttük, melyik banknál vehető igénybe kedvezmény, ha korszerűsíteni szeretnénk.
14546503
A fűtéskorszerűsítés egyik módja a régi kazán cseréje egy új, energiatakarékos készülékre. Belevágni azonban nem egyszerű, ráadásul a családi kasszát is jelentősen megterheli - akár milliós tétel is lehet attól függően, hogy mekkora ingatlant kell fűteni. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy mire érdemes odafigyelni egy kazáncserénél, illetve, hogy miből lehet finanszírozni a tervezett fűtéskorszerűsítést.
11050019
A Falusi CSOK támogatás csak korszerűsítésre vagy bővítésre is igénybe vehető mind a 2486 településen. Elmondjuk, mik a feltételek és milyen felújítás végezhető el a falusi CSOK keretében anélkül, hogy új ingatlant vennénk.
8733119
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!