Sok lakástulajdonos nem tud róla, de bérbeadáskor és tulajdonosváltáskor már kötelező a lakóingatlanok villamos hálózatának ellenőrzése, a villamos biztonsági felülvizsgálat. Mutatjuk a tudnivalókat és az árakat.
37952761
Nemcsak albérletbe adhatjuk a lakásunkat, házunkat vagy annak egy részét, hanem magánszálláshelyként is hasznosíthatjuk, például az Airbnb-n hirdetve. Érdemes megnézni, hogyan adózzunk utána, és milyen kötelezettségeink vannak még vele. 
29288072
Az iskolaév kezdetével új albérleti szezon is indul azoknak, akiknek új diák költözik a lakásába, vagy most adja ki az ingatlanát ilyen célra. Az ebből származó bevétel után adózni kell, aminek összefoglaltuk a szabályait. 
29108318
A belföldi turizmusra építve érdemes megfontolni a vidéki Airbnbt, mert sok népszerű kisebb település van, ahol még jó áron lehet ingatlant kapni, amelyet ki lehet adni ilyen módon.
29025974
Sokan vágtak bele úgy az ingatlanbizniszbe, hogy a hitelből vásárolt lakást kiadták. Így össze lehetett kötni a kellemest a hasznossal: bevétel is volt és a hitelt is kitermelte a kiadás. A legtöbb bevételt a rövid távú lakáskiadás hozta, ezt pedig célszerű volt az Airbnb keretén belül szervezni, hiszen így a hírverés is adott némi jutalékért cserébe.
12000056
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!