Februártól nyugdíj előtakarékossági célból is vásárolható állampapír a Magyar Államkincstárnál. A nyugdíj-előtakarékossági számlát az ügyfélkapun keresztül is meg lehet nyitni. 
37109938
Elindult az új Webkincstár és Mobilkincstár, a legvonzóbb állampapírokat viszont nem engedi megvásárolni a rendszer. Olyan magas hozamú értékpapírok pedig, amelyekről a bankok a napokban tájékoztató levelet küldtek minden ügyfelüknek, már nem léteznek.
36213688
December 11-től néhány kattintással megnyithatja mindenki az ügyfélkapus regisztrációjával az ingyenes értékpapírszámláját a Magyar Államkincstárnál, amelyen ezután rögtön veheti és eladhatja az állampapírokat.
36211162
A Prémium Euró Magyar Állampapírok (PEMÁP) hamarosan elfogynak. Új inflációt követő eurós lakossági kötvény nem lesz, ehelyett egy bankközi kamatokat követő eurós lakossági papírt bocsát ki az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) Euró Magyar Állampapír (EMÁP) néven. 
31868204
Három év után visszatért Bónusz Magyar Állampapír (BMÁP) 2022-ben. A változó kamatozású államampír új, 2024. január 8-tól megvásárolható sorozatának futamidejét az addigi háromról ötévesre növelték.
29649020
Megemeli az ÁKK az egyéves állampapír hozamát március végén, már 4,25 százalékos kamatot lehet egy évig tartó lekötésre kapni. Az állampapírok hozamemelkedése folyamatos, és egyre inkább jellemzi a rövid távú megtakarításokat is.
19737169
Február 16-tól már csak egyfajta, hosszabb távú Prémium Euró Állampapírhoz lehet hozzájutni.
18789751
Az első otthonfelújítási támogatásokat kedden utalja a Magyar Államkincstár (MÁK), átlagosan egymillió forint értékben. Az érintett 17 család szerdán kapja meg a pénzt - ezt Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter mondta el kedden az MTI-nek.
12401261
Január elsejétől igényelhető az otthonfelújítási program keretében járó támogatás, amelynek révén akár 3 millió forintot is kaphat egy család a lakás, ház korszerűsítése, felújítása után. A támogatás a teljes költség 50 százaléka lehet úgy, hogy a lakásfelújítási támogatás egyenlő arányban kell álljon az anyagköltségből és a munkadíjból. Vagyis sajnos nem jár semennyi támogatás arra, ha az igénylő mesterember, és maga végzi el a felújítást, és arra sem, ha a költségeket nem tudja a megbízó számlával igazolni.
11810699
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!