Hazánkban Debrecen lakosságával megegyező számú ember él fogyatékkal. Ők ugyanúgy szeretnének banki szolgáltatásokat igénybe venni, mint bárki más. A Pénzkérdés legújabb adásában egy látássérült férfinak segítenek a szakértők a modern eszközök biztonságos használatában, hogy ne élhessen vissza más a helyzetével.
37550728
Folyamatosan bombázzák a fiatal és középkorú munkavállalókat a nyugdíjcélú megtakarítási ajánlatokkal a pénzügyi cégek. A választás nem könnyű, de van néhány szabály, amelyet betartva meg lehet találni az öngondoskodás megfelelő módját. Ebben segítenek a Pénzkérdés szakértői.
37424728
Egyre több csaló pályázik megható szöveggel, képekkel a jószándékú emberek pénzére. Sokan szívesen segítenek másokon, de ha azt szeretnék, hogy tényleg jó helyre kerüljön a támogatásunk, érdemes betartani néhány szabályt. A Pénzkérdés szakértői most elmondják, mire kell figyelni az adományozás előtt.
36968983
Az átlag fölött fogyasztó háztartások rezsiköltsége az elmúlt másfél évben jócskán megnőtt. Egyre többen gondolkodnak azon, megéri-e beruházni olyan felújításokba, amelyek során csökken az energiafelhasználás. A Pénzkérdés szakértői abban segítenek, hogyan kell belekezdeni a tervezésbe, és mit kell megfontolni a felújítás során. Érdemes az olyan pályázati lehetőségeket is figyelni, mint például az új napelemprogram, mert ezekkel is milliókat nyerhetünk.
36921301
Sokan vannak, akik nem jönnek ki a havi fizetésükből, pedig nem keresnek rosszul. A családon belül is sok vita forrása, hogy ki mire szórta el a pénzt, és mennyivel járult hozzá a közös kiadásokhoz. A Pénzkérdés szakértői most abban segítenek, hogyan lehet nyomon követni a költségeket, és igazságosan fizetni a közös számlákat.
36775501
Ricsi és Roni vendégei egyre többször jelzik, hogy szívesebben fizetnének bankkártyával, mint készpénzben vagy átutalással, ami nehézkes. Azt gondolták, ennek az elintézése bonyolult folyamat lesz, de a Pénzkérdés szakértői megmutatták, egy okostelefont is pillanatok alatt POS-terminállá lehet alakítani, és már mehet is a kártyás fizetés.
36324139
Már a sok millió forintos önerő előteremtése is hatalmas kihívás a fiatal párok számára, a folyamatosan változó támogatási rendszerben való eligazodás, az előnyök és a buktatók mérlegelése pedig még nagyobb fejtörést okozhat. A Pénzkérdés új részében ezt a kérdést járják körül a szakértők.
36211159
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!