Egyre több digitális fizetési eszköz közül választhatnak a kisvállalkozások. Ezekkel nemcsak a saját életüket könnyíthetik meg, hanem az ügyfelek számára is gyorsabbá, egyszerűbbé tehetik a vásárlásokat. A legmodernebb eszközök már a szeptember óta elérhető qviket is ismerik. Ez a megoldás idővel háttérbe szoríthatja a kártyás vásárlásokat, a cégeknek pedig olcsóbbá teszi az értékesítést.
41410735
A fizetési kérelmen alapuló qvik a vevőknek nem kerül semmibe, a kereskedőknek viszont olcsóbb lehet a bankkártyás fizetésnél és hamarabb pénzükhöz juthatnak.
41336542
Gyors ütemben terjed a fizetési kérelemre utalás, az azonnali fizetési rendszer egyik fontos újítása. Ha beindul a kártyagyilkos qvik-fizetés, akkor ugrásszerűen nőhetne tovább a használata.
41167921
Sikeresen elstartolt a qvik, az azonnali fizetési rendszeren alapuló új fizetési mód a boltokban. A kereskedők ezzel a módszerrel ki tudják kerülni a drágább bankkártyás fizetést, a vásárlóknak pedig nem kerül semmibe.
40677532
Szeptembertől már úgy fizethetünk a boltokban átutalással, mintha kártyát használnánk. Az azonnali utaláson és fizetési kérelmen alapuló qvik rendszer a vevőnek egyszerű és olcsó lesz, a kereskedő pedig spórolhat vele.
40148725
Van egy olyan banki szolgáltatás, amit sokan még mindig nem ismernek, pedig pofonegyszerű, és megkönnyíti a pénzátutalásokat. Megmutatjuk, mire is jó a fizetési kérelem.
39892048
Már az első negyedévben 136 ezer fizetési kérelem történt a hazai bankrendszerben, holott az ilyen tranzakciók elfogadása csak áprilistól vált kötelezővé. Ha elindul a boltokban is ez a rendszer, nagy karriert futhat be a bankkártyák riválisaként ez a szolgáltatás.
39530227
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!