Széchenyi hitel folyósítás

Folyósította az Erste Bank az első Széchenyi Újraindítási Hitelt

Széchenyi hitel folyósítás

Folyósította az Erste Bank az első Széchenyi Újraindítási Hitelt

Bank360 tartalom
2021-07-17 Frissítve: 2022-01-18
2021-07-17 Frissítve: 2022-01-18
15200614

Az Erste Bank ötmillió forint értékben folyósította az első Széchenyi Újraindítási Hitelt - az igénylő egy áruszállítással foglalkozó egyéni vállalkozó volt. Az Erste várakozása szerint a kisvállalkozók esetében idén a korábbi három-négyszeresére növelheti a Széchenyi Kártya Program keretében kihelyezett hitelek állományát - közölte közleményében a hitelintézet.

 

A napokban folyósította az első Széchenyi Újraindítási Hitelét az Erste Bank. Az igénylő egy áruszállítással foglalkozó egyéni vállalkozó, aki ötmillió forint kedvezményes forgóeszközhitelt vett fel. Július eleje óta a bank már mintegy félszáz hitelkérelmet hagyott jóvá, ezen ügyleteknél a szerződések aláírása és a folyósítás folyamatban van.

 

Az Erste Bank közleménye alapján az érdeklődés minden iparágban jelentős új Széchenyi-hitel konstrukciók iránt. A bank várakozásai szerint a kisvállalkozó ügyfeleknél idén év végéig a korábbi három-négyszeresére nőhet a Széchenyi Kártya Program keretében kihelyezett hitelek állománya az Ersténél. 

 

A Széchenyi-hitel által megcélzott kisvállalkozások körében a folyószámlahitel és a forgóeszközhitel maradnak továbbra is a népszerű konstrukciók, a beruházással kapcsolatos igénylésekre pedig a nagyobb vállalkozásoktól számít a bank. 

 

A beérkező Széchenyi-hitel igények jelentős részét az Erste egyszerűsített eljárásban bírálja el, valamint szeptembertől, a meglévő folyamatok átgondolásával és további racionalizálásával a korábbinál is gyorsabban dönt majd a sztenderd hiteligényekről.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!