Sányi Sándor átadja az OTP innovatív bankfiókját Budapesten

Ilyet még nem láttál: a jövő bankfiókját nyitotta meg az OTP

Vrazsovits Rita Vrazsovits Rita
2018.11.20.
Frissítve: 2018-11-20 Létrehozva: 2018-11-20
2420478

 

“A digitalizáció nem lehet öncélú” - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. A hazai banki gyakorlatban egyedülálló felszereltségű és kialakítású új OTP Bank Innovációs Fiók nyílt Budapesten.

 

Az első innovációs fiókját nyitotta meg az OTP Bank a budapesti Árkádban, ahol a Bank360 is jelen volt. Az új típusú bankfiók teljesen készpénzmentes és szinte minden ügyintézés papírmentesen zajlik: nincs papíralapú sorszám vagy szerződés, minden tableten és okosATM-en keresztül működik. Az ügyfelek a tableteken és a kihelyezett kioszkokon akár a saját internetbankjukba is beléphetnek. Aki pedig még csak ismerkedik az online bankolással, ott a helyszínen kérheti ügyintézők segítségét. A tanácsadók nem csak a bankfiókban tudnak támogatást nyújtani, az OTP újításának köszönhetően akár távoli munkaállomásokról is bejelentkezhetnek az ügyfélhez, ha a speciális szakértelmükre van szükség. Az új bankfiók kialakítása is ügyfélközpontúbb lett: a gyors ügyek intézése állópultoknál történik, míg a hosszan tartó ügyintézéshez kényelmesen kialakított és elszeparált kapszulákat vehetünk majd igénye. A banknál már elérhető az online hiteligénylés is, így akár ott helyben, papírok nélkül végigfuthatnak az ügyfelek a személyi kölcsön igénylés folyamatán mindössze egy óra alatt.

 

Az online igénylés egyelőre csak 3 millió forintos hitelösszegig használható. Ha ennél nagyobb kölcsönre van szükségünk, érdemes a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorát használni, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb ajánlatot. Akár 10 millió forintos hitelösszegre is találhatunk már ajánlatot a hitelkalkulátorra.

 

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bankfiók megnyitóján elmondta: az OTP soha sem áll meg a fejlődésben, jelenleg is a legkorszerűbb, digitális kihívásoknak leginkább megfelelő pénzintézet Magyarországon. Nagyon fontos, hogy az ügyfeleket is ezen új, hatékony eszközök használata felé tereljék, erre szolgál a most átadott innovatív bankfiók is.

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!