Sányi Sándor átadja az OTP innovatív bankfiókját Budapesten

Ilyet még nem láttál: a jövő bankfiókját nyitotta meg az OTP

Sányi Sándor átadja az OTP innovatív bankfiókját Budapesten

Ilyet még nem láttál: a jövő bankfiókját nyitotta meg az OTP

Vrazsovits Rita
2018-11-20 Frissítve: 2023-12-05
2018-11-20 Frissítve: 2023-12-05
2420478

 

“A digitalizáció nem lehet öncélú” - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. A hazai banki gyakorlatban egyedülálló felszereltségű és kialakítású új OTP Bank Innovációs Fiók nyílt Budapesten.

 

Az első innovációs fiókját nyitotta meg az OTP Bank a budapesti Árkádban, ahol a Bank360 is jelen volt. Az új típusú bankfiók teljesen készpénzmentes és szinte minden ügyintézés papírmentesen zajlik: nincs papíralapú sorszám vagy szerződés, minden tableten és okosATM-en keresztül működik. Az ügyfelek a tableteken és a kihelyezett kioszkokon akár a saját internetbankjukba is beléphetnek. Aki pedig még csak ismerkedik az online bankolással, ott a helyszínen kérheti ügyintézők segítségét. A tanácsadók nem csak a bankfiókban tudnak támogatást nyújtani, az OTP újításának köszönhetően akár távoli munkaállomásokról is bejelentkezhetnek az ügyfélhez, ha a speciális szakértelmükre van szükség. Az új bankfiók kialakítása is ügyfélközpontúbb lett: a gyors ügyek intézése állópultoknál történik, míg a hosszan tartó ügyintézéshez kényelmesen kialakított és elszeparált kapszulákat vehetünk majd igénye. A banknál már elérhető az online hiteligénylés is, így akár ott helyben, papírok nélkül végigfuthatnak az ügyfelek a személyi kölcsön igénylés folyamatán mindössze egy óra alatt.

 

Az online igénylés egyelőre csak 3 millió forintos hitelösszegig használható. Ha ennél nagyobb kölcsönre van szükségünk, érdemes a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorát használni, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb ajánlatot. Akár 10 millió forintos hitelösszegre is találhatunk már ajánlatot a hitelkalkulátorra.

 

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bankfiók megnyitóján elmondta: az OTP soha sem áll meg a fejlődésben, jelenleg is a legkorszerűbb, digitális kihívásoknak leginkább megfelelő pénzintézet Magyarországon. Nagyon fontos, hogy az ügyfeleket is ezen új, hatékony eszközök használata felé tereljék, erre szolgál a most átadott innovatív bankfiók is.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!