Lakásbiztosítás

Köss lakásbiztosítást otthonról, 10 százalék kedvezménnyel!

Lakásbiztosítás

Köss lakásbiztosítást otthonról, 10 százalék kedvezménnyel!

Bank360 tartalom
2021-09-10 Frissítve: 2022-06-07
2021-09-10 Frissítve: 2022-06-07
15928159

Készülj fel a nem várt meglepetésekre, és köss Allianz Otthonom lakásbiztosítást a Bank360 oldalán keresztül, most 10 százalék kedvezménnyel!

 

Egy lakásbiztosítással nemcsak az otthonodat biztosíthatod be, hanem a benne lévő értékeket is, sőt akár családtagjaidról is gondoskodhatsz. Az Allianz Biztosítónál jelenleg három csomag közül választhatsz, ezek az alábbiak:

 

  • Komfort: az alapvető károkra szóló fedezeteken túl - mint amilyen a tűz, villámcsapás, robbanás, robbantás, idegen jármű ütközése miatti kár - felelősségbiztosítást, assistance szolgáltatást és költségtérítést is nyújt.
  • Extra: a Komfort csomagnál szereplő fedezeteken túl különböző vízkárokra és üvegtörések esetén is térít.
  • Max: az alapvető károk és az Extra csomagban szereplő egyéb károk mellett szolgáltat betöréses lopás és rablás, vandalizmus, illetve rövidzárlat és villamcsapás következtében felmerülő károkra is. 

 

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítását kényelmesen megkötheted. A Bank360 oldalán visszahívást kérőknek biztosítjuk Allianz Otthonom lakásbiztosítás kötése esetén, és az éves biztosítási díjból kerül levonásra. A kedvezmény a létrejött szerződés teljes tartama alatt megilleti a szerződőt.

Ha szeretnéd kihasználni a lehetőséget és több információt megtudni, nincs más teendőd, mint megadni az adataidat az alábbi űrlapon, és a biztosító munkatársai hamarosan keresni fognak telefonon. Amennyiben a kapott információk alapján úgy döntesz, hogy meg is kötöd a biztosítást, akkor azt 10 százalék kedvezménnyel teheted meg. 

 

*A 10% kedvezményt a 2022.06.01. és 2022.12.31. között a https://bank360.hu/ oldalon visszahívást kérőknek biztosítjuk Allianz Otthonom lakásbiztosítás kötése esetén, és az éves biztosítási díjból kerül levonásra. A kedvezmény a létrejött szerződés teljes tartama alatt megilleti a szerződőt.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!