Megduplázódott a viharos időjárás okozta káresetek száma az Allianz biztosítónál. A tűz és a szélsőséges időjárás okozta károkra már az alap lakásbiztosítás is fedezetet nyújthat.
37031473
Aki azért kötött június 30-ig életbiztosítást, hogy elkerülje a 13 százalékos szociális hozzájárulást, csalódhat. A július 1. utáni eseti befizetések után keletkezett hozamra ugyanis akkor is kell szochót fizetni, ha a szerződést már korábban aláírták.
33905912
Tovább kell dolgozni és többet kell megtakarítani a ma fiataljainak ahhoz, hogy elkerüljék a megélhetési gondokat a nyugdíjas éveikre. Az Allianz világfelmérése szerint Magyarországon is jelentős reformokra lenne szükség ahhoz, hogy elkerüljük a demográfiai és abból következő nyugdíjválságot. A 75 vizsgált ország közül a középmezőny második felében végeztünk.
32396150
Az elmúlt két évben az otthonfelújítási támogatás jelentősen növelte a családok körében a lakáskorszerűsítési kedvet. A felújítás megvalósítása és a támogatás megszerzése után még egy fontos teendő hátravan: a lakásbiztosítás felülvizsgálata.
30746831
Akár hosszú hónapokig is üresen állhat az értékes nyaralónk, ezért egy csőtörés vagy vihar sokkal nagyobb kárt okozhat benne, mintha mindez az állandóan lakott ingatlanunkban történne. A télre való alapos felkészüléssel azonban csökkenthetjük a károk bekövetkezésének esélyét, egy megfelelő biztosítás kötésével pedig még teljesebb lehet a nyaraló védelme, ha az elővigyázatosság ellenére mégis kár következik be.
30507524
Ha valódi nyugdíjkiegészítést akarunk magunknak öregkorunkra, akkor el kell kezdenünk elég korán és elég nagy összeget rendszeresen félretenni erre. Ha már viszont ennyit spórolunk rá, akkor érdemes profikra bízni a megtakarításunk biztonságos kezelését.
29002628
Egy felújítás után érdemes felülvizsgálni meglévő lakásbiztosításunk biztosítási összegeit, hiszen a munkálatokból adódóan megemelkedhet az ingatlanunk értéke. Ez azért fontos, mert a biztosító a lakásbiztosítási szerződésben szereplő aktuális biztosítási összegeket veszi figyelembe a szolgáltatási összeg megállapításánál, ha kár éri az otthonunkat. Ha a renovációt hitelből végeztük el, annak törlesztőit tovább kell fizetni, akár egy teljesen kiégett lakás esetén is. Két példa segítségével mutatjuk be, hogy egy felújítás után évente csak néhány száz, legfeljebb néhány ezer forintba kerül, hogy a lakásunk megfelelő mértékben biztosítva legyen.
16693243
Egy felújítás után érdemes felülvizsgálni meglévő lakásbiztosításunk biztosítási összegeit, hiszen a munkálatokból adódóan megemelkedhet az ingatlanunk értéke.
16066714
Készülj fel a nem várt meglepetésekre, és köss Allianz Otthonom lakásbiztosítást a Bank360 oldalán keresztül, most 10 százalék kedvezménnyel!
15928159
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!