Akciós Provident gyorskölcsön

Akciós Provident 7%-os gyorskölcsön

Vrazsovits Rita Vrazsovits Rita
2019.05.03.
Frissítve: 2019-05-03 Létrehozva: 2019-05-03
3793155

A Provident rövid futamidejű, kedvezményes gyorskölcsönt kínál az ügyfeleinek. Az új akciós ajánlat legfőbb jellemzője az egyszerű igénylés és az alacsony, mindössze 7 százalékos THM. Összefoglaltuk a kedvezményes Provident gyorskölcsön részleteit, és összehasonlítottuk más gyorskölcsön ajánlatokkal is.

 

A Provident 7%-os gyorskölcsön jellemzői

 

Április 30. óta elérhető a Provident kedvezményes kölcsöne, amely azoknak nyújt segítséget, akiknek rövid időn belül kis összegű kölcsönre van szüksége. Nézzük meg a legfontosabb jellemzőit:

 

 • Igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft - 200 000 Ft.

 • Futamidő: 12 hét.

 • Ügyleti kamat: 6,80 százalék.

 • THM: 7,00 százalék.

 • Kezes és fedezet nélkül igényelhető.

 • Szabadon felhasználható.

 • Fix kamatozású, így a végig ugyanakkora törlesztőt kell fizetned.

 • Nem kell folyósítási díjat fizetned.

 • A folyósítás és a törlesztés is utalással történik, kivéve, ha igénybe veszed a Provident Otthoni szolgáltatását.

 

Lássuk, mennyibe kerül az akciós kölcsön! Ha 200 000 forintot veszünk fel 12 hétre, akkor a THM 7 százalék, a heti törlesztőrészlet 16 808 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 201 696 forint. Tehát maga a kölcsön összesen 1 696 forintba kerül, ha nem vesszük igénybe a Provident extra szolgáltatásait.

 

Az új, 12 hetes futamidejű kölcsön indulásával egy időben a 42 hetes futamidejű gyorskölcsön megszűnt, április 30. óta nem elérhető.

 


Megnéznéd a Provident többi ajánlatát is? Ezen az oldalon minden fontos információt megtalálsz a feltételekről és az igénylés menetéről.


 

A 7%-os kölcsön feltételei

 

A Provident a legtöbb bankhoz képest lazán szabja meg az igénylés feltételeit, ami igaz az új ajánlatra is. Az igényléshez elég mindössze 1 hónapos munkaviszonyt igazolni, tehát már a próbaidő alatt kölcsönhöz juthatsz, ezenkívül nincs meghatározva a minimum elvárt jövedelem sem.

 

További feltételek:

 

 • személyazonosságot igazoló okmány bemutatása (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány),

 • lakcímkártya,

 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás bemutatása.

 

Extra szolgáltatások a kedvezményes hitel mellé

 

Nincs bankszámlád? Nem akadály!

 

Ha nincs bankszámlád, és nem is tervezel nyitni, akkor sem esel el a hiteltől, mivel a Providenttel akár otthon is tudsz ügyet intézni. Ha az Otthoni Szolgáltatást is igénybe veszed, akkor nem kell bemenned a bankba, hanem a pénzintézet munkatársai keresnek fel téged, és készpénzben házhoz viszik az igényelt hitelösszeget. A törlesztésnél ugyanez az helyzet, így kényelmesen, otthonról tudsz intézni mindent.

 

Az Otthoni Szolgáltatás egyetlen hátránya, hogy jelentősen megdobja a hitel költségeit: a 12 hetes futamidőre 39 600 forintba kerül, így a heti törlesztőrészlet 20 110 forintra, a teljes visszafizetendő összeg pedig 241 300 forintra nő.

 

Biztosítsd be a hiteled az Előrelátó Csomaggal

 

Bár a Provident kedvezményes gyorskölcsönét pontos törlesztéssel 12 hét alatt letudhatod, ha biztosra szeretnél menni, van lehetőség a hitelbiztosításra. Ez akkor nyújt segítséget, ha veled történne valami, ami miatt nem tudsz törleszteni. Ha igénybe veszed, akkor a pénzintézet halál esetén elengedi a tartozást, tartalmaz egy csoportos élet- és balesetbiztosítást, ezenkívül meghosszabbított elállás/felmondási lehetőséget is kínál. A csomag díja az akciós ajánlatnál 12 000 forint, tehát hetente 1000 forinttal növeli meg a törlesztőrészletet.

 

Valóban egyedülálló a Provident gyorskölcsön?

 

Kíváncsiak voltunk, hogy a Provident új gyorskölcsöne valóban egyedülálló-e a piacon, ezért a Bank360 gyorskölcsön kalkulátorát segítségül hívva összehasonlítottuk más bankok ajánlataival is. Az előző példából kiindulva maradtunk a 200 000 forintos hitelösszegnél. Ha a 12 hónapos futamidejű kölcsönökkel hasonlítjuk össze, akkor egyértelműen látszik, hogy a Provident ajánlata valóban jónak számít a piacon: a Provident 24,82 százalékos, a Budapest Bank pedig 24,90 százalékos THM-et kínál ilyen alacsony összegnél.

 

A Provident gyorskölcsön vagy a Minikölcsön a jobb?

 

A Providentéhez hasonló ajánlattal van jelen a piacon a MiniKölcsön, ahol maximum 300 000 forint hitelt igényelhetünk, legfeljebb három hónapos futamidőre. Az új ügyfelek 0 százalékos THM-mel vehetik fel a hitelt, de ha már voltál a MiniKölcsön ügyfele, és legalább másodszor igényelsz náluk hitelt, akkor a THM mértéke 9,9 százalék. Ezzel az értékkel számolva egy 200 000 forintos hitel esetén a havi törlesztőrészlet 67 710 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 203 132 forint.

 

Tehát ha új ügyfélként érkezünk a MiniKölcsönhöz, akkor gyakorlatilag ingyen vehetünk fel kis összegű hitelt, viszont ha már szerződtünk velük korábban, akkor a Providentnél nem találtunk jobb ajánlatot.

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!