Akciós Provident gyorskölcsön

Akciós Provident 7%-os gyorskölcsön

Akciós Provident gyorskölcsön

Akciós Provident 7%-os gyorskölcsön

Vrazsovits Rita
2019-05-03 Frissítve: 2022-01-18
2019-05-03 Frissítve: 2022-01-18
3793155

A Provident rövid futamidejű, kedvezményes gyorskölcsönt kínál az ügyfeleinek. Az új akciós ajánlat legfőbb jellemzője az egyszerű igénylés és az alacsony, mindössze 7 százalékos THM. Összefoglaltuk a kedvezményes Provident gyorskölcsön részleteit, és összehasonlítottuk más gyorskölcsön ajánlatokkal is.

 

A Provident 7%-os gyorskölcsön jellemzői

 

Április 30. óta elérhető a Provident kedvezményes kölcsöne, amely azoknak nyújt segítséget, akiknek rövid időn belül kis összegű kölcsönre van szüksége. Nézzük meg a legfontosabb jellemzőit:

 

  • Igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft - 200 000 Ft.

  • Futamidő: 12 hét.

  • Ügyleti kamat: 6,80 százalék.

  • THM: 7,00 százalék.

  • Kezes és fedezet nélkül igényelhető.

  • Szabadon felhasználható.

  • Fix kamatozású, így a végig ugyanakkora törlesztőt kell fizetned.

  • Nem kell folyósítási díjat fizetned.

  • A folyósítás és a törlesztés is utalással történik, kivéve, ha igénybe veszed a Provident Otthoni szolgáltatását.

 

Lássuk, mennyibe kerül az akciós kölcsön! Ha 200 000 forintot veszünk fel 12 hétre, akkor a THM 7 százalék, a heti törlesztőrészlet 16 808 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 201 696 forint. Tehát maga a kölcsön összesen 1 696 forintba kerül, ha nem vesszük igénybe a Provident extra szolgáltatásait.

 

Az új, 12 hetes futamidejű kölcsön indulásával egy időben a 42 hetes futamidejű gyorskölcsön megszűnt, április 30. óta nem elérhető.

 


Megnéznéd a Provident többi ajánlatát is? Ezen az oldalon minden fontos információt megtalálsz a feltételekről és az igénylés menetéről.


 

A 7%-os kölcsön feltételei

 

A Provident a legtöbb bankhoz képest lazán szabja meg az igénylés feltételeit, ami igaz az új ajánlatra is. Az igényléshez elég mindössze 1 hónapos munkaviszonyt igazolni, tehát már a próbaidő alatt kölcsönhöz juthatsz, ezenkívül nincs meghatározva a minimum elvárt jövedelem sem.

 

További feltételek:

 

  • személyazonosságot igazoló okmány bemutatása (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány),

  • lakcímkártya,

  • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás bemutatása.

 

Extra szolgáltatások a kedvezményes hitel mellé

 

Nincs bankszámlád? Nem akadály!

 

Ha nincs bankszámlád, és nem is tervezel nyitni, akkor sem esel el a hiteltől, mivel a Providenttel akár otthon is tudsz ügyet intézni. Ha az Otthoni Szolgáltatást is igénybe veszed, akkor nem kell bemenned a bankba, hanem a pénzintézet munkatársai keresnek fel téged, és készpénzben házhoz viszik az igényelt hitelösszeget. A törlesztésnél ugyanez az helyzet, így kényelmesen, otthonról tudsz intézni mindent.

 

Az Otthoni Szolgáltatás egyetlen hátránya, hogy jelentősen megdobja a hitel költségeit: a 12 hetes futamidőre 39 600 forintba kerül, így a heti törlesztőrészlet 20 110 forintra, a teljes visszafizetendő összeg pedig 241 300 forintra nő.

 

Biztosítsd be a hiteled az Előrelátó Csomaggal

 

Bár a Provident kedvezményes gyorskölcsönét pontos törlesztéssel 12 hét alatt letudhatod, ha biztosra szeretnél menni, van lehetőség a hitelbiztosításra. Ez akkor nyújt segítséget, ha veled történne valami, ami miatt nem tudsz törleszteni. Ha igénybe veszed, akkor a pénzintézet halál esetén elengedi a tartozást, tartalmaz egy csoportos élet- és balesetbiztosítást, ezenkívül meghosszabbított elállás/felmondási lehetőséget is kínál. A csomag díja az akciós ajánlatnál 12 000 forint, tehát hetente 1000 forinttal növeli meg a törlesztőrészletet.

 

Valóban egyedülálló a Provident gyorskölcsön?

 

Kíváncsiak voltunk, hogy a Provident új gyorskölcsöne valóban egyedülálló-e a piacon, ezért a Bank360 gyorskölcsön kalkulátorát segítségül hívva összehasonlítottuk más bankok ajánlataival is. Az előző példából kiindulva maradtunk a 200 000 forintos hitelösszegnél. Ha a 12 hónapos futamidejű kölcsönökkel hasonlítjuk össze, akkor egyértelműen látszik, hogy a Provident ajánlata valóban jónak számít a piacon: a Provident 24,82 százalékos, a Budapest Bank pedig 24,90 százalékos THM-et kínál ilyen alacsony összegnél.

 

A Provident gyorskölcsön vagy a Minikölcsön a jobb?

 

A Providentéhez hasonló ajánlattal van jelen a piacon a MiniKölcsön, ahol maximum 300 000 forint hitelt igényelhetünk, legfeljebb három hónapos futamidőre. Az új ügyfelek 0 százalékos THM-mel vehetik fel a hitelt, de ha már voltál a MiniKölcsön ügyfele, és legalább másodszor igényelsz náluk hitelt, akkor a THM mértéke 9,9 százalék. Ezzel az értékkel számolva egy 200 000 forintos hitel esetén a havi törlesztőrészlet 67 710 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 203 132 forint.

 

Tehát ha új ügyfélként érkezünk a MiniKölcsönhöz, akkor gyakorlatilag ingyen vehetünk fel kis összegű hitelt, viszont ha már szerződtünk velük korábban, akkor a Providentnél nem találtunk jobb ajánlatot.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!