Provident hitel 2023

  • Provident hitel 2023

A Provident Pénzügyi Zrt. által kínált kölcsön fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön, melyet egy összegben, banki átutalással bocsát az ügyfél rendelkezésére és visszafizetése heti rendszerességgel, szintén banki átutalással történik.

Állítsd be a kalkulátort.
Hitel összege (Ft)info
Futamidő (hó)info
Nettó jövedelmed (Ft)info
További beállítások
Részletes kalkulátor

Ajánlatok listázása
info
Válassz bankotinfo
További beállítások bezárása
nagyito
Hitel összege (Ft):
Futamidő (hó):
Részletes kalkulátor
Kondíciók frissítésének dátuma: 2023.12.01.
Az összehasonlításnál pénzintézet termékváltozatát vettük figyelembe.
Az összehasonlítás nem tartalmazza a piac összes ajánlatát.

Kapcsolódó szolgáltatások

Provident hitel

Összegyűjtöttük, hogy mi az, amit feltétlenül érdemes tudni a Provident hiteleiről.

A Provident két különböző hitelkonstrukciót kínál ügyfeleinek, és időszakos akciók keretében találhatsz továbbiakat is a kínálatban. A két állandó termék a

A két személyi kölcsön több közös jellemzővel is rendelkezik, nézzük meg külön-külön, hogy milyen konstrukciókról van szó!


Érdekelnek más gyorskölcsönök is? Használd a Bank360 kalkulátorát és keresd meg a legolcsóbb hitelt! Legyen nálad a hitelösszeg kevesebb mint két nap alatt!


Provident heti kölcsön

A Provident heti kölcsön egy kisebb összegű, fedezetet és kezest nem igénylő kölcsön. A hitelösszeg szabad felhasználású, azaz nem kell elszámolnod a Provident felé, hogy mire költötted a pénzt.

A biztonság szempontjából nagyon hasznos lehet számodra, hogy a hitel kamatozása fix, azaz bármi is történjék, a törlesztőrészleted nagysága nem változik, nem fenyeget sem árfolyam-, sem kamatkockázat. A hitel költségeit megmutató teljes hiteldíjmutató, azaz a THM 12,7 százalék a teljes futamidő alatt.

A felvehető hitelösszeg legalább 40 000 forint, a legmagasabb, amit igényelhetsz, 570 000 forint.

Egyedülálló módon kizárólag a Providentnél tudsz havi törlesztés helyett hetente fizetni. A hitelintézetnél elérhető 18, 57, 72 és 110 hetes futamidő is. Ez lehetővé teszi, hogy inkább kisebb összegekben fizethesd vissza a tartozásod.

A Provident Kölcsön mellé is igényelheted az Otthoni Szolgáltatást vagy az Előrelátó Csomagot, ha szükséged van rá.

Provident havi kölcsön

A havi törlesztésű Provident kölcsönnél minimum 600 000, maximum 1,5 millió forintot vehetsz fel és használhatsz fel szabadon, kezes és fedezet nélkül. Szintén nem kell félned a kamat- és árfolyamkockázattól, mivel végig kiszámítható, fix a kamat. A THM ebben az esetben 36,80 százalék. Nagy eltérés a Provident heti kölcsönhöz képest, hogy itt a törlesztés havonta történik, banki átutalás útján. A futamidő minden esetben 30 hónap. 

600 000 forintos hitelösszegnél a kölcsön havi törlesztőrészlete 29 230 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 876 900 forint. A havi törlesztésű kölcsönhöz szintén kérheted az Otthoni Szolgáltatás vagy az Előrelátó Csomag kiegészítéseket, de ezeknél többlet költséggel is kell számolnod.

Otthoni Szolgáltatás – ki sem kell mozdulnod, házhoz jön a pénz

A Provident egyedi szolgáltatása az Otthoni Szolgáltatás. Ha otthonában írná alá a szerződést és venné át a pénzt az ügyfél, a Provident munkatársai egyeztetés után házhoz mennek. Nem kell sokáig utazni, hogy aztán sorban állhass a bankban, de külön szabadnapot sem kell kivenni, vagy elkéredzkedni, mert a teljes hitelügyintézés az otthonodban történik.

A pénzintézet munkatársa akár hétvégén, a megbeszélt időpontban el tud menni hozzád, ahol aláírjátok a szerződést, majd azonnal utána készpénzben is megkaphatod a kölcsön összegét. Ha felmerült valamilyen kérdés, akkor ezen a találkozón a Provident munkatársa válaszol.

Azt tartsd észben, hogy a Provident csak az otthonodban keres fel, amelyet lakcímkártyával tudsz igazolni. Természetesen a szolgáltatás csak díj ellenében vehető igénybe. Ha tehát szükséged van az Otthoni Szolgáltatásra, kalkulálj annak költségeivel is, ami azért nem kevés: maga a szolgáltatás két részre osztható, Otthoni Kihelyezésre és Otthoni Szolgáltatásra.

Az Otthoni Kihelyezés díját (tehát az, hogy elviszik neked készpénzben a kölcsönt) a megbízási szerződés rögzíti. 

Ha nincs szükséged tovább az Otthoni Szolgáltatásra, bármikor felmondhatod az erre a részre vonatkozó szerződést egy írásbeli értesítéssel akkor, ha nincs hátralékod. Meg kell továbbá jelölnöd egy olyan bankszámlát is, amelyről a jövőben átutalod a Providentnek a törlesztőrészletet. Az Otthoni Szolgáltatás felmondásának nincs díja.

Előrelátó Csomag

Szintén mindkét Provident hitel mellé igényelheted az Előrelátó Csomagot, amely egyfajta hitelfedezeti biztosíték. A pénzintézet halál esetén elengedi a tartozást, ezen felül pedig tartalmaz egy csoportos élet- és balesetbiztosítást, illetve meghosszabbított elállás/felmondási lehetőséget. 

Tartozás-elengedés: a hitelfelvevő halál esetén az örökösödnek nem kell visszafizetnie a kölcsönt.

Elállási lehetőség: a jogszabály 14 napot ad arra, hogy visszalépj a szerződéstől díjmentesen. Ezzel a szolgáltatással a 14 helyett 30 napon belül állhatunk el a megegyezéstől.

Csoportos élet- és balesetbiztosítás: anyagi fedezet a biztosításban foglalt események bekövetkezése esetén: ilyen például a hitelfelvevő baleseti sérülése és bármely okú halála.

Milyen dokumentumokra van szükség a Provident hitel igényléséhez?

A hiteligényléshez teljesítened kell néhány feltételt és szükséged lesz pár dokumentumra is.

Az alábbi dokumentumokra lesz szükséged a folyamat során:

Ezekre a költségekre számíthatsz, ha a Provident Hitelt választod

Az alapfeltételek között feltüntetett THM csak addig áll fent, amíg mindent időben fizetsz. Összeszedtünk néhány díjat, amelyet ki kell fizetned, ha megcsúszol egy Provident hitellel:

Így igényelj, ha alaposan felmérted a lehetőségeket

A Provident hiteleit igényelheted telefonon, SMS-ben, személyesen vagy az interneten keresztül kitöltött adatlappal is. A szerződéskötéshez a pénzintézet munkatársa felveszi veled a kapcsolatot. Attól függően, hogy igényelted-e az Otthoni Szolgáltatást, az ügyintézés az otthonodban vagy a kirendeltségen történik.

Ha meggyőzött a Provident ajánlata, akár most azonnal, a Bank360-on keresztül is igényelhetsz! Ehhez mindössze kicsit feljebb kell görgetned. Add meg az adataidat, és a hitelintézet kollégái visszahívnak, hogy egyeztessetek a további teendőkről!

Inkább tovább keresgélnél, vagy nagyobb összegre lenne szükséged? A Bank360 segít a személyi kölcsönök összehasonlításában! Találd meg a legjobbat és váltsd valóra céljaidat!

Ismerd meg jobban a Providentet

A 130 éves történelemre visszatekintő International Personal Finance leányvállalataként a Provident Pénzügyi Zrt. 2001-ben jelent meg itthon, azóta mintegy 300 000 ügyfelük számára folyósítottak hitelt. Az intézet a Családi Kasszasikerek Program keretén belül támogatja a hazai pénzügyi tudatosság fejlesztését. Magyarországon 3 500 munkatárssal találkozhatsz, a cég kétszer nyerte el a Magyarország legjobb munkahelyének járó címet. Ha még többet szeretnél megtudni a hitelintézetről, nézz a Provident után a Bank360-on!

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,4 / 854
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

X
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!